• Головна
  • Чудові новини від Nestlé Purina®: обійняти кота тепер може кожен
Новини компаній
13:00, 5 квітня 2021 р.

Чудові новини від Nestlé Purina®: обійняти кота тепер може кожен

Новини компаній

Коти – милі створіння, які роблять нас щасливішими. Вони допомагають нам зберігати спокій та створювати домашній затишок. На жаль, не всі можуть контактувати з котами, адже у багатьох людей виникає алергічна реакція. Nestlé Purina® прагне полегшити життя з котом, тому розробили революційний підхід, що дозволяє безпечно взаємодіяти з котами.

Справа не в шерсті кота?

На думку багатьох людей, шерсть кота викликає розвиток алергічної реакції. Це не зовсім так. Після численних досліджень вчені Purina® зробили висновок, що алергічну реакцію викликає білок, що міститься у слині кота.

Створено безпечний підхід до зниження рівня алергенів у котів

Вчені проводили багато досліджень для того, щоб знайти підхід, який допоможе знизити рівень алергенів. Білок, який присутній у слині котів провокує виникнення алергії у 95% людей, чутливих до алергенів котів. З цієї причини відсутня необхідність обмежувати контакт з котом. Все, що необхідно - змінити раціон свого кота на корм, в складі якого є спеціальний інгредієнт, що дозволяє знижувати рівень алергенів у слині.

Інноваційний підхід Nestlé Purina®

У компанії Nestlé працює команда професіоналів, яка робить все для того, щоб зробити життя споживачів щасливішим. Протягом багатьох років проводилась науково-дослідницька робота над пошуком дієвого підходу, що втілився в інноваційному продукті Purina® Pro Plan® LiveClear®. Він доступний в лінійках для кошенят, для дорослих стерилізованих котів та для зрілих стерилізованих котів.

При щоденному годуванні раціоном Purina® Pro Plan® LiveClear® рівень алергену Fel d1 починає знижуватися вже з третього тижня. Цей революційний корм для котів, вже з квітня можна буде придбати у спеціалізованих зоомагазинах та ветеринарних клініках.

Бренд, якому довіряють

За довгі роки роботи бренд Purina® продемонстрував своїм споживачам високий рівень надійності. Цей факт підтверджують численні позитивні відгуки споживачів. Компанія співпрацює з ветеринарними клініками, займається розробкою спеціальних дієт, за допомогою яких можна поліпшити життя домашніх улюбленців. Бажаєте переконатися в цьому самостійно? В такому випадку пропонуємо протестувати новий раціон від Purina®.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...