• Головна
  • SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні
Новини компаній
09:00, 30 грудня 2020 р.

SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні

Новини компаній

 Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк привітали з Новим роком дітей з дитячих будинків, малозабезпечених родин і дитячих лікарень. Спеціально було надруковано тираж книги «Легенди Чарівнолісся» та проведена автограф- сесія з автором і акторами майбутнього фільму. Книжки відправлять у дитячі будинки, школи-інтернати, дитячі лікарні та бібліотеки по всій Україні.

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV разом із Віктором Андрієнко та Василем Вірастюком підготував благодійну акцію для дітей по всій Україні. Компанія фінансувала друк тиражу книги «Легенди Чарівнолісся» видавництва Братів Капранових і 29 грудня провела презентацію книги, де відбулася зустріч малечі з Віктором Андрієнко та Василем Вірастюком, який став прототипом до одного з героїв і зіграє його в однойменній стрічці.

SWEET.TV створили магічну атмосферу, що подарувала діткам неймовірні емоції. Вони зустрілися зі своїми кумирами та отримали новорічні подарунки.

«Ми прагнемо, щоб діти мали доступ до якісної української літератури з сучасним поглядом. Книга «Легенди Чарівнолісся» — це дивовижна історія, що занурює навіть найменших читачів у магічний світ. Ми знаємо, що не всі мають доступ до нової української літератури. Саме тому ми робимо такі благодійні проєкти», — зазначає директор з маркетингу SWEET.TV Марина Русак.

Марина Русак, директор с маркетингу SWEET.TV

Марина Русак, директор с маркетингу SWEET.TV

Книга «Легенди Чарівнолісся» — уособлення української культури. Сюжет створювався за однойменним фільмом Віктора Андрієнка, над ілюстраціями працював відомий український художник — Олесь Юсипчук, а персонажі створювались за прототипами українських акторів: Бродніка писали з Василя Вірастюка, а на образ Мольфара Базіки надихнув Василь Бендас.

Зйомки фільму «Легенди Чарівнолісся», що були профінансовані Державним Агентством України з питань кіно та Українським Фондом Культури, на превеликий жаль, були призупинені через карантин. Але вони відновляться в новому році та стрічка скоро з’явиться на екранах українських кінотеатрів.

«Дуже важливо дарувати дітям казку, особливо у ці святкові дні, коли кожна, навіть доросла, людина чекає на новорічне диво. Я досить часто беру участь у дитячих проектах, на мій погляд це найбільш щира та найбільш вдячна аудиторія, для якої хочеться творити та змінювати світ на краще»,— каже Василь Вірастюк

Василь Вірастюк і Віктор Андрієнко

Василь Вірастюк і Віктор Андрієнко

Примірники книги будуть відправлені до дитячих бібліотек, а також у дитячі будинки, школи- інтернати та дитячі лікарні по всій Україні. Таким чином діти з найвіддаленіших куточків нашої країни отримають краплинку радості та познайомляться з сучасною українською літературою.

«Коли ми почали спілкуватися зі SWEET.TV, я був здивований, що наші цілі повністю співпадають. Ми почали діалог про допомогу дітям, про те, що їм потрібно читати сучасну, якісну українську літературу. — зазначає Віктор Андрієнко, — Ми зі SWEET.TV хочемо створювати формати для дітей. Саме звідси й почався наш спільний проєкт. Мені дуже імпонує, що національний онлайн-кінотеатр допомагає молодим українським режисерам. Це те, що об’єднує світ Віктора Андрієнка зі SWEET.TV».

Віктор Андрієнко

Віктор Андрієнко

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV створив Фонд розвитку українського кіно та телебачення, до якого перераховується по 10 гривень з кожного платного підключення до сервісу. Компанія прагне створювати нове українське кіно, дарувати його магію українським глядачам, популяризувати наш кінематограф і створювати проєкти, якими буде пишатися вся країна.

дивитися телеканали фільми онлайн

SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SWEET.TV #новорічна казка дітям по всій Україні
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...