• Головна
  • Як замовити ліки під час локдауну?
Новини компаній
15:00, 18 грудня 2020 р.

Як замовити ліки під час локдауну?

Новини компаній

З 8 січня 2021 року в Україні заплановано введення локдауну (жорсткого карантину) у зв'язку з прогресуванням пандемії захворювання COVID-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2. Про адресну доставку ліків в період посилення карантину – читайте у нашому матеріалі.

Станом на 17 грудня з початку пандемії у нашій країні офіційно зафіксовано понад 945 000 випадків захворювання COVID-19, а летальних наслідків – понад 16 300 випадків. При цьому встановлено, що 0,25% українців, які раніше хворіли на коронавірусну інфекцію, заразилися нею повторно.

В умовах постійно зростаючої кількості нових заражень і ризику повторних заражень, введення локдауну виглядає раціональним кроком – існує висока ймовірність, що це допоможе сповільнити темпи поширення COVID-19 у найнебезпечніший зимовий час. Рішення уряду про перехід на жорсткий карантин підтримують 56% громадян нашої країни.

Але як отримувати необхідні товари, продукти харчування та головне – ліки тим людям, які в «жорсткий» карантинний період перебуватимуть вдома, у повній самоізоляції? Для цього існують сервіси адресної доставки. При цьому служб доставки товарів народного споживання та їжі існує безліч, а от доставляти додому ліки має право лише один український сервіс – Liki24.com.

Як замовити ліки під час локдауну?, фото-1

Як замовити ліки додому

Сервіс Liki24.com об'єднує в собі дві корисні функції:

1. Агрегатор-маркетплейс – тобто, ресурс, де можна порівняти ціни на певні ліки у різних аптеках міста та вибрати ці ліки за максимально вигідною ціною.

2. Адресна доставка ліків. За допомогою Сервісу можна отримати своє замовлення різними способами:

  • кур'єром додому, в офіс або у лікарню;
  • забрати замовлення самостійно в найближчій аптеці – це можна зробити, використовуючи при замовленні на сайті опцію «Заберу сам»;
  • Новою Поштою – також або забрати замовлення самостійно у відділенні, або отримати його додому з кур'єром Нової Пошти;
  • Укрпоштою.

Найголовніше, що незалежно від обраного способу доставки кожен замовник гарантовано отримає додаткову знижку на лікарські препарати. Як це відбувається? Справа в тому, що аптеки, з якими співпрацює Сервіс Liki24.com, надають його клієнтам додаткові знижки. А таких аптек налічується більше 5000 на всій території України.

Тобто, принцип роботи Сервісу можна коротко описати так:

  • Агрегатор збирає та постійно оновлює дані про ціни та наявність ліків у ліцензованих аптеках Дніпропетровська.
  • Показує вам аптеки з найнижчими розцінками.
  • Ви збираєте замовлення у Кошик в Особистому кабінеті та замовляєте доставку препаратів до 20–40% дешевше, ніж в «аптеці за рогом».
  • Кур'єри Сервісу від вашого імені купують ці препарати в аптеках та доставляють за вказаною вами адресою (кур'єрською доставкою додому / в офіс / у лікарню, чи Новою поштою, чи Укрпоштою) – або ж ви забираєте замовлення самостійно зі зручної вам аптеки.

Бонусна програма

Напередодні новорічних свят Сервіс Liki24.com порадував користувачів корисним ще одним вигідним подарунком.

Відтепер кожен клієнт сервісу може поділитися зі своїми близькими та друзями посиланням-запрошенням з Особистого кабінету Сервісу. Після того, як запрошений скористається цим посиланням і зробить своє перше замовлення – і самому клієнту, і людині, яку він запросив, буде нараховано по 50 бонусів на особистий рахунок.

Кожен 1 бонус дорівнює 1 гривні. А всі накопичені бонуси можна витрачати на свій розсуд:

  • оплачувати ними замовлення;
  • оплачувати доставку.

За один раз можна витратити будь-яку кількість бонусів, а мінімальна сума замовлення при цьому може складати лише 1 гривню.

Сервіс адресної доставки ліків Liki24.com вітає вас з наступаючим Новим роком і бажає міцного здоров'я! Ну а якщо якісь проблеми зі здоров'ям все ж наздоженуть вас – вам вже не доведеться порушувати самоізоляцію та бігати по аптеках у пошуках доступних цін: Liki24.com потурбується про доставку ліків швидко, надійно та вигідно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...