• Головна
  • Днепропетровские прокуроры открестились от «подрывников»
16:02, 26 лютого 2013 р.

Днепропетровские прокуроры открестились от «подрывников»

Прокуратура Днепропетровской области распространила в СМИ весьма противоречивый релиз.

В пресс-службе ведомства журналисту 056.ua пояснили, что таким образом прокуратура отреагировала на обвинение сестры "днепропетровского террориста" Дмитрия Ревы в том, что родственник одного из подсудимых, Виталия Федоряка, работает в органах прокуратуры.

Правда, из самого текста документа такой логической связи не прослеживается.

Вот текст релиза, который мы сознательно не комментируем:

«Жоден з родичів підсудних у справі про тероризм до організації вибухів не причетний», - державне обвинувачення.

Сестра Дмитра Реви, одного з підсудних у справі про тероризм, Оксана Томчук, намагаючись у такий спосіб захистити свого брата, стверджує про начебто наявність фактів причетності представника прокуратури Дніпропетровської області до організації вибухів у Дніпропетровську.

На такі припущення державне обвинувачення заявляє: під час досудового слідства на причетність до скоєння терактів перевірено всіх родичів обвинувачених. Ані матеріали кримінальної справи, ані результати проведених оперативно-розшукових заходів не містять жодних доказів та навіть інформації щодо причетності родичів підсудних у справі до організації вибухів.

«Ніхто з родичів підсудних у справі – ні брати Віталія Федоряка, ні дружини та батьки Віктора Сукачова, Льва Просвірніна та Дмитра Реви – так само, як і сестра Дмитра Реви – до організації вибухів не причетні», - наголошує керівник групи державного обвинувачення Олександр Гладкий".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...