• Головна
  • 1 000 000 гривень на наукові проєкти
Новини компаній
11:00, 27 вересня 2019 р.

1 000 000 гривень на наукові проєкти

Новини компаній
1 000 000 гривень на наукові проєкти

Якщо ти сповнений наукових ідей, які зможуть зробити світ більш екологічним і ресурсозберігаючим, – долучайся! З 26 серпня 2019 року розпочато прийом заявок на всеукраїнський конкурс наукових проєктів Science Battle від компанії Carlsberg Ukraine. Запрошуємо до участі українських науковців, винахідників та ентузіастів, що опікуються темами охорони довкілля.

PJSC Carlsberg Ukraine охоче підтримує науку, адже саме прогрес визначає якісні зміни. Шукаючи нові наукові ідеї та винаходи, компанія мріє зробити світ кращим. Саме з цією метою започатковано конкурс Science Battle. 

Наприкінці листопада компанія PJSC Carlsberg Ukraine та авторитетне журі визначать найкращі інноваційні проєкти, переможці якого отримають загалом 1 000 000 гривень (до оподаткування). Метою конкурсу є вирішення однієї з двох глобальних проблем:

1) зменшення шкоди від великих виробництв;

2) підвищення їхньої ефективності. 

До участі в конкурсі приймаються наукомісткі проєкти за такими темами:

- агропромисловість;

- водні ресурси;

- біотехнології;

- ефективна енергетика;

- зменшення викидів СО2.

Якщо ви та ваші однодумці працюєте в цих наукових сферах, саме час взяти участь у Science Battle від компанії PJSC Carlsberg Ukraine і заповнити онлайн-заявку. Заявки приймаються з 26 серпня до 20 жовтня, а вже 1 листопада відбудеться оголошення фіналістів – десятки найкращих проєктів.

На фіналістів конкурсу чекає тиждень роботи з досвідченими менторами, які допоможуть найкращим командам підготуватися до презентації своїх проєктів. Команди дізнаються про секрети ораторської майстерності, як прорахувати бізнес-план і переконати інвесторів, підвищать фінансову грамотність, зрозуміють, що таке дизайн-мислення та як його використовувати, а також як можна забрендувати науку та комунікувати ідею свого проєкту.

23 листопада 2019 року в Києві, в UNIT.City, відбудеться фінал всеукраїнського конкурсу Science Battle від компанії PJSC Carlsberg Ukraine, у межах якого пройде презентація найкращих проєктів. Переможці будуть оголошені 25 листопада на сайті конкурсу.

Дізнатися подробиці та подати заявку можна на сайті конкурсу Science Battle carlsbergukraine.com/science-battle.

Долучайтеся!

Довідка:

PJSC Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива й інших напоїв. Від моменту заснування у 1847 році Carlsberg Group стабільно працює та вносить позитивний вклад до розвитку суспільства на усіх своїх ринках. Компанія протягом своєї історії активно підтримує розвиток науки в усьому світі. 

Додаткова інформація на сайті carlsberggroup.com 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...