• Головна
  • Сергей Притула поддержал Романа Зозулю
09:48, 19 травня 2016 р.

Сергей Притула поддержал Романа Зозулю

Известный телеведущий и шоумен Сергей Притула высказался в защиту Романа Зозули.  

Об этом он написал на своей страничке в социальной сети Фейсбук.

Сергей считает, что игрока нужно было наказать за неспортивное поведение, но при этом нужно было знать меру такому наказанию. Напомним, ранее Романа Зозулю и Руслана Ротаня за эмоции после матча с "Зарей" дисквалифицировали на 6 месяцев.

"Я про Зозулю…

Знаю Романа відносно недавно. Десь ото як АТО розпочалось. Роман один з небагатьох, з такої багаточисельної та, що гріха таїти, грошовитої футбольної братії, хто занурився у процес допомоги бійцям на передовій. І не просто занурився, а, чорт забирай, пахав, як кінь!

Коли «вар*яти» виступають у Дніпропетровську, то своїх 20% з гонорару ми традиційно віддаємо у його фонд. Бо довіряємо. Приємно, що тільки допомогою бійцям АТО його хороші справи не обмежуються. Допомогти регбістам – Зозуля, відкрити з Ротанем футбольну академію для дітей – Зозуля!

Все те, про що я зараз пишу – це не перелік пом’якшувальних обставин перед лицем дисциплінарного комітету ФФУ. Це просто, щоб змалювати картинку того, якою людиною є Рома.

Адекват. Патріот. Футболіст.

Що з ним трапилось в кінці матчу із «Зорею» - чорт його знає! Знесло «башню» чоловіку. На всі 100%-ів був неправий. Проте вистачило і мізків і сорому, щоб після вчиненого зайти до арбітрів і особисто вибачитись. Так само, як потім публічно в соцмережах перед усіма вболівальниками.

Чи потрібно покарати Романа Зозулю за те, що він вчинив під час матчу? Так! Однозначно!

Чи потрібно робити з Романа «цапа відбувайла»?! Ні! Однозначно!

Якщо одним дають покарання у вигляді триматчової дискваліфікацї, а іншого відлучають від футболу на пів-року, то, перепрошую, тут навіть не подвійними стандартами попахує, а чимось іншим!

Коротше кажучи. Висловлююсь як пересічний вболівальник: карайте, але майте міру! 

Роман був неправий. Він це визнав. На відміну від багатьох. І якщо потрібен «показовий процес», то явно не з того розпочали. Сподіваюсь під час розгляду апеляції ви про це згадаєте.

Дякую за увагу", - написал Сергей Притула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новости #Днепропетровск #056 #Притула
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...