Покуштувати піцу сьогодні можна в будь-якому куточку планети – це блюдо вже стало дійсно світовим надбанням. Але хто першим придумав готувати його? Делікатеси на подобі піци постійно придумувалися в різних країнах. Так, слов'яни робили ватрушки, німці – солодкі тарти… Були коржики з овочевими начинками і у греків з турками. Але тільки італійцям вдалося зробити свою страву відомою на всю планету.

Люблять піцу і у нас. Це італійське блюдо можна замовити практично в будь-якому кафе чи ресторан. Але якщо вам потрібна додому піца оптом київ, то треба звернутися в компанію «Гама». Вона вже не перший рік забезпечує жителів столиці смачною піцею в будь-якій кількості.

Треба відзначити, доставка страв на дім – досить затребуваний сервіс. Коли саме до нього вдаються українці? Переважно італійський делікатес замовляють для дружніх вечірок або романтичних вечерь. Частий гість піца і на корпоративах. Але за що ми так любимо це блюдо?

За його простоту і різноманітність. Кожна піца - унікальна. Одна радує м'ясними поєднаннями, інша – овочевим або морським коктейлем. В даний час дуже популярні авторські рецепти з незвичайними інгредієнтами. Правда, всі вони мало нагадують вже оригінальне італійське блюдо. Якщо ж ви – гурман, який шанує традиції кухні Італії, то замовляйте піцу на порталі «Гама» адже кухарі компанії орієнтуються на класичні рецепти.

Багато хто впевнений, що справжню піцу подають тільки в самій Італії. Чи так це? Треба сказати, вітчизняні кухарі досягли непоганих успіхів в цій справі і можуть порадувати клієнтів не менш смачною піцою. До речі, тут же можна купити гамбургери оптом – це теж популярна на вечірках їжа. Вони можуть бути непоганим доповненням до загального меню.

Чи по кишені будуть нашим співвітчизникам послуги компанії? Так, тут добре розуміють бажання клієнтів заощадити, а тому надають всі страви по самій лояльній ціні. Дізнатися докладніше про акції можна на офіційному порталі компанії. Тут же можна купити бургери оптом - заявки приймаються як в онлайн-режимі, так і по телефону.

Як визначитися з кількістю бургерів і піци? Тут вирішувати доведеться індивідуально. Орієнтуйтеся на кількість запрошених, меню свята (чи є в ньому якісь інші делікатеси). Це все допоможе визначитися з кількістю їжі.

А як бути з напоями? Вибирати їх потрібно було, виходячи з представлених на столі страв. Так, для гамбургерів і піци можна замовити чай, каву, сік, газовану або мінеральну воду. Непоганим варіантом будуть також молочні коктейлі і пиво.