Блок-хаус - оздоблювальний матеріал, який прийшов до нас з-за кордону, де їм обшивають каркасно-щитові будинки. Через невелику плутанину блок-хаусамі у нас стали називати не тільки споруди блочного типу, а й сам матеріал. Оздоблення будинку блок-хаусом - практичне рішення для тих, хто цінує комфорт. Зовнішній або внутрішній блок хаус дешево - це дошка для обшивки стін, лицьова сторона якої імітує оциліндрованої колоди. Використання такої вагонки дозволяє утеплити будинок і оформити його так, ніби він повністю зроблений зі зрубу. Виготовляється блок-хаус внутрішній з колоди, яке розпилюється за технологією квадрат в колі. Серцевина йде на виготовлення бруса або дощок, а з бічних частин виробляють обшивку. Заготовки проходять через верстати, де сайдинг вирівнюється і шліфується.

В виборі вагонки зверніть увагу на дерево липа. Вагонка з липи підходить для оздоблення бань і саун, а також будь-яких інших житлових приміщень. Деревина відрізняється однорідністю і невеликою щільністю. При нагріванні, липа дає приємний аромат за рахунок виділених смол, саме тому вагонку з липи найчастіше вибирають для обробки саун і лазень. При нагріванні, на поверхні деревини не надходять смоли, тому ймовірністю випалу виключена. Вагонка високо цінується в будівництві та серед оздоблювальних матеріалів. Ви можете підібрати матеріал в потрібному розмірі, попередньо зробивши всі необхідні заміри для приміщення. Липа довговічна, тому така обробка прослужить кілька десятків років, не вимагаючи заміни або ремонту. Зазвичай вагонка ціна залежить від якості та деревини з якої її виготовили.

У інтернет- магазині danver виз можете знайти необхідні матеріали для оздоблення вашої оселі, чи лазні, та іншого. Весь товар має велику якість та порівняно невелику ціну.