Сучасна мода вражає своєю різноманітністю. Класичний casual style, сміливий streetstyle, комфортний спортивний та багато інших зливаються в нескінченності можливостей для самовираження та творчості. 

Актуальні тренди демонструють найбільший спектр інновацій, відображаючи культурний вплив, нові віяння та індивідуальні вподобання кожного. Одними із найпоширеніших трендів останніх сезонів стали худі, джогери, світшот та, звісно ж, лонгслів. Чому б просто зараз не придбати для себе новеньку модель на офіційному сайті всесвітньо відомого бренду adidas?

 

Які лонги ви побачите в асортименті? 

Вироби фірми завжди були дуже комфортними, естетичними, а головне, функціональними. Цей важливий елемент гардероба має величезну популярність завдяки своїй універсальності та можливості створювати з ним безліч абсолютно різних образів. Він підходить для тренувань, стане чудовим вбранням у похмуру, але не холодну погоду, та впишеться навіть у строгий діловий імідж.

Склад та характеристики

Однією з ключових особливостей колекції є висока якість матеріалів. Бренд славиться унікальним підходом до використання передових технологій у виробництві. Саме тому лонгслів фірми забезпечує максимальний комфорт під час носіння, відмінну повітропроникність та довговічність. Структура тканини та крій створюють правильне поєднання свободи рухів та приємної посадки по фігурі. 

Як стилізувати виріб?

  • Для створення спортивного образу можна комбінувати його із класичними спортивками або легінсами. Доповніть комбінацію масивними кросівками, аби створити стильний та комфортний аутфіт для тренувань та прогулянок на свіжому повітрі.

  • Вуличний. Поєднуйте кофту із джинсами та кедами, додайте шкіряну або джинсову куртку для завершення лука. Цей варіант підійде для походів у кафе та дружніх зустрічей.

  • Витончений імідж. Щоб виглядати більш елегантно, можна поєднати приталений лонг зі спідницею. Додайте аксесуари, як-от годинник або сумка, аби надати ансамблю завершеності. Такий варіант підійде для офісу, ділових зустрічей, побачень.

  • Багатошаровість. Використовуйте лонгслів як базовий шар, накиньте светр чи жилет зверху. Також можна додати куртку та шарф, щоб зробити аутфіт максимально наповненим.

Просто зараз пропонуємо вам переглянути каталог та оформити замовлення на офіційному сайті фірми. Обов'язково підпишіться на розсилку зі свіжими новинами та отримайте додаткову знижку. Вдалих покупок!