Реклама – двигун прогресу та гарантія успіху будь-якого підприємства. Варто дізнатися більше про незамінний інструмент успішної реклами: йдеться про широкоформатний друк. Подібний друк залишає яскраве враження, привертає увагу, допомагає залучити потенційних клієнтів. Адже саме широкоформатні вивіски, банери, постери та інші матеріали друкуються з використанням сольвентного чорнила. Воно забезпечує насичені кольори, високий рівень стійкості до впливу зовнішніх чинників.

Переваги широкоформатного друку

Замовляючи широкоформатний друк в агентстві зовнішньої реклами Raider Pro, клієнт отримує перелік переваг.

  • Друк можна замовити на різних матеріалах: банерна тканина, папір, плівка та інші. Це дозволяє створювати різноманітні рекламні матеріали під будь-які завдання.
  • Гнучкість у виборі розташування.
  • Високий рівень якості гарантує стійкість до ультрафіолетового випромінювання, вологи, максимальну чіткість зображення, отримання яскравих кольорів.
  • Створення індивідуальних рішень, швидкий та недорогий друк малих та середніх тиражів.

Вибір на користь широкоформатного друку дозволяє максимально швидко виконати замовлення та реалізувати ідеї клієнта. Отже, широкоформатний друк слід замовляти у таких випадках:

  • проведення рекламної кампанії на вулиці – створення банерів, плакатів;
  • оформлення внутрішніх приміщень – постери, наліпки;
  • створення виставкового стенду;
  • виготовлення рекламних стендів для торгових майданчиків з використанням POS-матеріалів;
  • оформлення автомобілів та інших транспортних засобів.

Агентство зовнішньої реклами Raider Pro – надійний партнер для бізнесу. Компанія пропонує широкий спектр послуг: оформлення фотозон, магазинів, фасадів будівель, стін розважальних комплексів, реклама на транспорті та багато іншого. У процесі роботи використовується виключно оригінальне чорнило та сучасні матеріали, що забезпечує унікальну якість друку, довговічність рекламних матеріалів.

Широкоформатний друк та особливості брендування

Майстри Raider Pro мають величезний досвід роботи з широкоформатним друком, використовують якісне обладнання: ламінатор, ріжучі катери, обладнання для спаювання банерів. Замовлення будь-якої складності та обсягу приймаються до виконання – клієнту забезпечено доставляння продукції до будь-якої зручної точки України.

Коли може знадобитися широкоформатний друк? Наприклад, для проведення великої рекламної компанії, на виставках, заходах та акціях; при відкритті нового магазину, кафе. Подібний тип друку привертає увагу клієнтів, працює на впізнаваність бренду. Розглянемо, як саме з його допомогою можна досягти такої мети, як підвищення лояльності до бренду.

  • Привертання уваги: ​​креативні, яскраві зображення зовнішньої реклами роблять бренд таким, що запам'ятовується.
  • Збільшення впізнаваності: закріплення бренду у свідомості споживача шляхом використання повторюваних зображень у зовнішній/внутрішній рекламі.
  • Формування єдиного стилю, атмосфери бренду: широкоформатний друк дозволяє створити цілісний візуальний образ, який повторюватиметься на різних носіях.
  • Акцентний елемент на виставках, заходах – завдяки великому формату, який виділяється на тлі інших учасників.
  • Оновлення та збагачення внутрішнього простору магазинів, офісів: широкоформатний друк може використовуватися для створення стильної та затишної обстановки, що підвищує лояльність клієнта до бренду.

Бажаєте забезпечити власній рекламі успіх? Зверніться до агентства Raider Pro, яке допоможе грамотно розставити яскраві акценти, здатні збільшити прибуток вашого бізнесу. Скористайтеся шансом зробити свою рекламу ще більш привабливою та максимально ефективною!