Навчання за кордоном — це можливість докорінно змінити життя та відкрити для себе унікальні кар’єрні перспективи. Проте більшість абітурієнтів так і не наважуються подати документи до університетів Європи. Незнання мови зупиняє вступників у втіленні мрій. Вивчення німецької виглядає такою великою і непосильною задачею, що мета здається майже нереальною.

Проте чи дійсно це так? Чи, може, є способи розв’язати цю проблему та не позбавляти себе шансу здобути європейську освіту? Команда «Дивись ширше», яка займається питаннями навчання за кордоном для українців, знає відповідь. Адже вже понад 12 років фахівці готують абітурієнтів з різним рівнем німецької до вступу в обрані навчальні заклади.

Вивчення іноземної мови для вступу в ВНЗ за кордоном

Понад 3300 абітурієнтів вступили у ВНЗ в Німеччині та Австрії, скориставшись супроводом фахівців «Дивись ширше». Завдяки спеціальним курсам з німецької, які дозволяють ефективно освоїти мову, вступники отримують дивовижні результати. Навіть з мінімальними знаннями, майбутні студенти можуть досягти потрібного рівня. Для цього з клієнтами «Дивись ширше» працюють найкращі викладачі України та Австрії.

Курс німецької розроблений спеціально для майбутніх студентів. Знання, які здобувають учні під час його проходження, допомагають успішно вступити до обраного університету в Німеччині чи Австрії. Студенти отримують достатній рівень знань та практичних навичок, щоб безпроблемно інтегруватись у нове мовне середовище.

Процес навчання побудований максимально зручно та ефективно, що підтверджується багаторічною успішною практикою. Уроки проходять в дистанційному форматі. Це означає, що для вивчення мови не потрібно витрачати багато часу та змінювати звичний уклад життя. Розклад складається індивідуально для кожної групи так, щоб графік відповідав побажанням усіх учасників.

Курс побудований за модульною системою, а тому підходить для студентів з будь-яким рівнем знання німецької: від A1 до B2. Кваліфіковані викладачі з великим досвідом успішно допомагають опанувати мову навіть з нуля.

Невеликі групи, в кожній з яких навчається не більше 6 студентів, сприяють ефективнішому засвоєнню знань. Саме такий формат дозволяє досягати найкращих результатів в максимально короткий проміжок часу. Також в маленьких групах цікавіше та простіше не лише вивчати граматику, а й практикувати навички говоріння.

Після проходження студентами бажаних модулів підготовки, викладачі допомагають зі здачею іспиту та отриманням міжнародного мовного сертифіката. Ви будете мати документ, який стане офіційним підтвердженням здобутого рівня знань. Саме цей сертифікат іноді може стати вагомою перевагою під час вступу, та допомагає перемогти у конкурсі.

Навчання на курсі німецької мови сприяє досягненню навіть найамбітніших цілей:

  • вступити до університету своєї мрії;
  • ефективно навчатись у європейському ВНЗ, розуміючи матеріал;
  • успішно пройти співбесіду в обрану компанію;
  • переїхати до Німеччини чи Австрії та успішно інтегруватись.

Викладачі завжди орієнтуються на цілі та бажання студентів. Тому учасники вивчають лише дійсно необхідний матеріал.

Які ще є можливості у вивченні німецької для вступу в університет?

Щобільше, кожен охочий може відвідати німецькомовний табір. Це прекрасна можливість закріпити знання, здобути нові та отримати розмовну практику. І все це відбувається в невимушених умовах, які сприяють підтриманню цікавості та залученості у процес. Також це чудова нагода ознайомитись з обраним ВНЗ у Німеччині та Австрії, доторкнутись до історії та мистецтва цих унікальних країн.

Табори проходять майже кожного сезону. В рамках поїздки діти відвідують цікаві історичні місця, проводячи час з максимальною користю. Організатори знаходять індивідуальний підхід до кожного з учасників, враховуючи всі особливості здоров’я, в тому числі й наявність алергій.

Мовний табір — унікальна можливість доторкнутися до атмосфери міста, в якому абітурієнт планує навчатись. За бажанням, діти також можуть пройти профорієнтацію під час цієї поїздки. На сайті «Дивись ширше» опубліковані відгуки, які дозволяють краще зрозуміти те, як саме організований мовний табір для дітей.

Враховуючи всі ці можливості, незнання німецької мови — не причина відмовляти собі у вступі до омріяного університету в Європі. Навчання за кордоном для українців доступне кожному, хто цього дійсно бажає. Ексклюзивні програми супроводу від команди dyvys.org роблять підготовку максимально простою та водночас — цікавою.