Промислові підприємства, сфера машинобудування, будівництво - всі ці галузі потребують якісний та надійний металопрокат, необхідний для виготовлення деталей, металевих конструкцій, елементів будівництва, вирізання металевих деталей кузова машин тощо. Ці процеси можна проводити за допомогою як термічної, так і механічної обробки металу задля отримання елементів необхідної форми та конфігурації.

Одним з найбільш сучасних, швидких та надійних методів обробки металу є плазмове різання, яке гарантує точне та швидке різання металевих листів, труб тощо.

Плазмова різка є процесом різання металу за допомогою іонізованого газу (плазми): використання потоку іонізованого газу, який називається саме плазмою, для розплавлення та вирізання матеріалу.

Плазмова різка металу від компанії ТД “ТАМ”

Серед переваг цього способу різання металу можна виділити наступні:

  • швидкість: такий вид різання металу використовується, коли замовлення термінове;
  • точність: забезпечення високої точності різання, завдяки чому можна отримати деталі високої якості;
  • універсальність: за допомогою цього засобу можна різати сталь, нержавіючу сталь, алюміній;
  • ефективність при обробці товстих матеріалів: ідеальний метод при виробництві важких конструкцій.

Варто також зазначити, що плазмова різка металу дає можливість отримати одразу гладкий зріз, який не потребує додаткової механічної обробки, а це у свою чергу призводить до скорочення термінів виготовлення замовлень.

Компанія ТД “ТАМ” є виробником якісного металопрокату і серед різних видів послуг (лазерної різки, газової, механічної, термічної обробки сталі) надає послугу з плазмової різки металів.

Термічна обробка сталі

Цю послугу спеціалісти компанії виконують при різанні листа сталі товщиною від 0,5 до 250 мм, а вартість та строки виконання вираховуються окремо в кожному випадку, враховуючи особливості замовлення та його складність. Проте, такий вид різання застосовують при виготовленні термінових замовлень.

Плазмова різка металів - це той метод, який часто використовують у компанії ТД “ТАМ”, адже він забезпечує швидке, точне та ефективне різання металевих матеріалів і використовується у багатьох сферах промисловості та будівництва.

Якісне, швидке та надійне різання металу за допомогою ЧПУ та допомога кваліфікованих, професійних співробітників компанії - гарантія отримання очікуваного результату.