Букет — універсальний подарунок із будь-якого приводу. Квіти дарують коханим, рідним і друзям, квіткові композиції прикрашають офіційні урочистості. Букет — це знак уваги й поваги, іноді він скаже більше, ніж слова. Отримувати такий яскравий і оригінальний презент дуже приємно. Це викликає позитивні емоції і вдячність.

Оригінальний квітковий подарунок можна замовити на сайті https://proflowers.ua/ua/dostavka-cvetov-dnepr, його створять досвідчені флористи саме для вашої події. Тут ви знайдете традиційні троянди будь-яких сортів та кольорів, ніжні весняні букети з тюльпанів, нарцисів, ірисів. Екзотичні орхідеї, гортензії виглядають вишукано й задовольнять найвимогливіших красунь. Компанія ProFlowers зможе запропонувати свіжі ідеї та елегантні рішення.

Мімоза: королева весняних букетів

Ця ніжна гілочка жовтого кольору виглядає дуже зворушливо. Пухнасті квітки та вишукане, неначе вирізьблене, листя асоціюються з першим весняним теплом та сонячними променями. Мімоза добре росте в Австралії, Південній Африці. Вона відома на Мадагаскарі та Азорських островах. Фактично це чагарник, і він добре прижився в південних областях України. Також мімозу вирощують у Сакартвело.

Офіційна ботанічна назва мімози — срібляста акація. Ці жовті пухнасті гілочки вважаються символами весни, відродження, сонця. Мімоза добре виглядає як монокомпозиція, але флористи вдало поєднують її з такими квітами:

  • білі тюльпани, жовті півонії та гілки евкаліпта в якості декору;
  • білі гіацинти та нарциси, як акцент такого букету — пастельно-бузкові тюльпани;
  • троянди та алліум рожевих відтінків;
  • жовті тюльпани.

Часто мімозу комбінують із цимбідіумом та амарилісом. Ця незвичайна квітка ідеально підкреслить ніжність білих чи жовтих троянд і хризантем. Така гілочка сподобається романтичним панянкам, що цінують сенси та інтелект.

Півонієві троянди: краса та витонченість

Гібрид півонії та троянди — це надзвичайно гарна квітка з вишуканим легким ароматом. Троянди загалом тримають першість, їх дарують найчастіше. Півонієвидна троянда здивує та обов’язково викличе захват завдяки своєму оригінальному вигляду.

Такі гібридні квіти цінуються за пишність бутонів та велику різноманітність цікавих кольорів. Композиція з бузкових, малинових, червоних, помаранчевих, жовтих бутонів не залишить байдужим нікого. Букети з цих оригінальних квітів користуються неабияким попитом. Даруйте свято своїм коханим та насолоджуйтеся найкращими митями життя.