Генератори компанії DALGAKIRAN відіграли важливу роль як резервне джерело живлення у відновленні електро- та водопостачання в регіонах України. Обладнання допомогло надати безпеку робочим та підтримати роботу об’єктів критичної інфраструктури під час атаки ворога. Компанія пропонує генератори DALGAKIRAN високої якості. Замовлення генераторів на сайті пропонує зручність оформлення заявки. На платформі знайдеться широкий вибір та детальну інформацію про кожен представлений продукт.

Вимкнення електропостачання на підприємствах вуглевидобування

Кілька днів потому, вночі ворог вкотре атакував критичну інфраструктуру України. Без пошкоджень в цей раз не обійшлося. Постраждали, зокрема вугледобувні підприємства Дніпропетровської області. Такі дії з боку ворога призвели до припинення електропостачання. Внаслідок чого, на момент інциденту, потерпіли 1060 шахтарів. Працівники саме перебували під землею. У такій ситуації безпека та рятувальні операції стали безпосереднім пріоритетом.

Влада мала швидко оцінити масштаби збитків, завданих нападом, і стан шахтарів під землею. Рятувальні групи були розгорнуті для оцінки стану шахтарів та евакуації їх у безпечне місце. Щоб провести правильну операцію для порятунку робітників, були залучені резервні джерела живлення, а саме – 3 генератори DALGAKIRAN. Кожен з пристроїв мав по 2500 кВт з напругою 6 кВ. Операція по евакуації була виконана швидко та успішно. На щастя, ніхто не постраждав. Шахтарям вчасно надали медичне обстеження.

Роль генераторів DALGAKIRAN у відновленні електро- та водопостачання

Генератори DALGAKIRAN зіграли вирішальну роль у відновленні електро- та водопостачання і у Харкові. 7 генераторів DALGAKIRAN з потужністю 826 кВт та 1200 кВт допомогли оперативно ліквідувати проблему міста. Завдяки обладнанню DALGAKIRAN вдається:

- Забезпечити резервне електропостачання підприємств;

- Відновлювати водопостачання;

- Запобігати жертвам під час надзвичайних ситуацій;

- Підтримувати об’єктів критичної інфраструктури.

Переваги замовлення генераторів в інтернет-магазині DALGAKIRAN

Замовлення генераторів в інтернет-магазині DALGAKIRAN дає наступні позитивні фактори:

- Зручність онлайн-замовлення на візуально приємному сайті;

- Великий вибір генераторів із різною потужністю, функціями та специфікаціями;

- Детальна інформація про продукт в каталозі;

- Просте порівняння різних моделей;

- Безпечні варіанти оплати;

- Послуги оперативної доставки;

- Післяпродажна підтримка в установці та обслуговуванні.