Коли потужності і місткості одного акумулятора недостатньо, використовуються акумуляторні збірки, що включають декілька елементів. Правильне підключення дозволяє отримати потужне джерело енергії для роботи обладнання, електричних систем, транспорту тощо.

В каталозі інтернет-магазину AKKB ви знайти широкий вибір акумуляторних збірок LG Chem. Великий попит має акумулятор Li-ion-12S-2P-120A, що ідеально підійде для забезпечення роботи високонавантажених систем.

Літієві акумулятори в інтернет-магазині AKKB відповідають стандартам якості і продаються з гарантією на 1 рік. Ви можете замовити доставку в будь-яке місто України.

Технічні характеристики акумулятора LG Chem Li-ion-12S-2P-120A

Ця акумуляторна збірка відрізняється досить високими технічними показниками:

  • номінальна потужність – 5,2 kWt
  • мінімальна напруга – 38,4 V
  • максимальна напруга – 49,2 V;
  • напрацювання – 2500 циклів заряду;
  • робоча температура – 0 - +60С
  • кількість елементів – 24 шт.

Високі технічні показники дозволять використовувати акумулятор для різноманітних задач.

LG Chem – надійний виробник акумуляторів

Бренд LG Chem широко відомий у всьому світі. Цей корейський виробник стабільно входить в трійку найбільших виробників літій-іонних акумуляторів світу.

Акумулятори LG Chem використовують компанії Volkswagen, Daimler, Hyundai Kia, GM тощо, що вказує на їх високу якість і надійність.

АКБ LG Chem характеризують такі якості, як: безпечність, надійність, довговічність і висока щільність енергії.

Як використовують акумуляторні збірки?

Літій-іонні акумулятори знайти широке використання у сучасному світі. Невеликі одиничні акумулятори використовують для роботи смартфонів, мобільних гаджетів, годинників, слухових апаратів, ноутбуків, іграшок тощо.

Більш потужні акумуляторні збірки здатні забезпечити тривалу роботу більш потужного обладнання: інструментів, електротранспорту (мопедів, велосипедів, самокатів тощо), медичної апаратури. Також їх використовують для виробництва електроавтомобілів, роботи сонячних і повітряних електростанцій тощо.

Акумуляторні збірки LG Chem – це універсальне потужне джерело живлення. В інтернет-магазині AKKB ви можете замовити АКБ необхідної потужності і місткості. Консультанти магазину проведуть докладну консультацію.