Точечні світильники зручні тим, що дають яскраве світло, коли на вулиці темно, і спрямовано висвітлюють потрібні зони в ранковий час. Встановлювати їх неважко – щоб здійснити монтаж точечних світильників, вам не знадобиться спеціальне складне обладнання та значні часові витрати. Найзручніше встановлювати їх на натяжних стелях.

Яке воно сучасне освітлення інтер'єрів? Головним чином практичне та індивідуальне. Якщо раніше варіантів існувало небагато (люстра, настільна лампа та ліжко бра), то сьогодні ринок освітлювальних приладів пропонує рішення на будь-який смак. Точечні світильники – ідеальне рішення для реалізації дизайнерських ідей будь-якої складності, домашньої творчості та оптимального освітлення приміщення.

Переваги точечного освітлення

Точечні світильники мають чимало переваг у порівнянні з іншими джерелами світла, а саме:

- Великий вибір – на ринку представлені світильники різних форм та розмірів, які підходять для приміщень, оформлених у різних стилях.

- Краса та компактність – подивіться приклади точкового освітлення, щоб зрозуміти, наскільки воно красиво виглядає в інтер'єрах, ідеально вписуючись у приміщення різних стилів.

- Зручність та функціональність. Ви можете зонувати приміщення за допомогою світла або розставляти акценти на власний розсуд.

Використовувати прилади освітлення категорії можна в якості додаткового або основного джерела світла, як декоративний інтер'єрний елемент.

Крім того, точечні світильник – чудовий дизайнерський інструмент. Він монтується врівень із підвісною стелею і має компактні розміри. Точкове світло підходить для всіх типів підвісних стель, але найпростіше монтувати прилади в гіпсокартонні конструкції.

Правила вибору

Якщо ви зрозуміли, що точечне освітлення - саме те, що вам потрібно, залишилося правильно вибрати світильники і встановити їх. При виборі орієнтуйтеся на такі фактори:

Виробник. Найімовірніше, це буде Китай, але питання у тому, який Китай – «мас» чи для європейських країн. Другий варіант коштує дорожче і має вищий рівень виконання.

Ціна та якість. Ринок пропонує варіанти на будь-який смак та гаманець, але пам'ятайте, що недорогі моделі безіменних фірм-виробників завжди мають нижчу якість, ніж освітлювальні прилади відомих брендів.

Колірне виконання. Якщо ви хочете придбати велику кількість світильників, дивіться, щоб вони були виконані в одному кольорі.