За статистикою кожен другий власник мобільного телефону стикався з несправностями або пошкодженнями пристрою. Це і не дивно, для багатьох цей девайс - незамінний помічник. Смартфон - це швейцарський складний ніж для сучасної людини, що пропонує безліч функцій, що виходять далеко за межі телефонних дзвінків. По суті, смартфон це не просто пристрій; це багатогранний інструмент, який покращує спілкування, продуктивність, розваги та загальний добробут у житті людини.

Запчастини для телефонів

Але що робити, якщо смартфон зламався? Як відновити працездатність мобільного? На сьогоднішній день, замінити більшість деталей на нові не складе труднощів. Інтернет-магазин запчастин для телефонів "Юпартс" пропонує величезний вибір якісних товарів. Ви без проблем зможете купити деталі на iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei та інші моделі. Ми постійно розширюємо асортимент та пропонуємо вигідні знижки для постійних клієнтів. Що ми пропонуємо?

  • Дисплеї. Якщо екран телефону тріснув або вийшов з ладу, ви можете придбати новий. Ми пропонуємо чудові копії або оригінали за вигідною ціною.
  • Акумулятори. З часом телефон може швидше сідати або погано заряджатися. У нас можна купити як оригінальні, так і високоякісні копії, щоб продовжити термін служби батареї вашого телефону.
  • Корпуси. Задня кришка може подряпатись або пошкодитися. У нас можна купити корпус у різних кольорах.
  • Модулі камери. Якщо камера телефону не працює належним чином, ви можете придбати модулі камери: фронтальні або основні.
  • Шлейфи та порти для зарядки. Пошкодження порту для заряджання або шлейфу – це досить поширена проблема. У нас ви можете придбати новий порт для заряджання та замінити його.
  • Динаміки та мікрофони. Ви можете вирішити проблеми зі звуком, замінивши динаміки або мікрофон телефону.
  • Лотки для SIM-карток. SIM-лоток втрачено чи пошкоджено? Ми пропонуємо придбати заміну, щоб забезпечити правильну роботу сім-карти.
  • Ремонтні комплекти. Комплексні ремонтні комплекти часто включають інструменти і компоненти, необхідні для звичайного ремонту та заміни запчастин для телефонів.

І це не весь асортимент! Наші менеджери проконсультують та допоможуть вибрати деталі саме для Вас. Ми завжди на зв’язку.