Жіноча сумка — не просто вмістище дрібних предметів, які завжди потрібні під рукою. Насамперед це стильний аксесуар, обійтися без якого не може жодна жінка. Правильно підібрана сумка доречна завжди: на вечірці та в повсякденному образі, на прогулянці, під час навчання чи звичайного походу магазинами. А ще вона — ідеальний подарунок до будь-якого свята, важливо лише розібратися в актуальних трендах і придбати потрібну модель. Розповідаємо, що нового пропонують дизайнери в осінньо-зимовому сезоні 2023-2024. Image

Найактуальніші сумки сезону

У гардеробі кожної дівчини знайдеться не одна сумка: елегантний клатч, зручний шопер, повсякденний варіант, сумка-тоут та інші. Приємний бонус цього сезону — варіативність кольорів і фасонів. Їх багато, тож може з’ясуватися, що десь на дальній полиці вже давно чекає свого часу супермодна сумка сезону. Серед осінніх трендів 2023 року гарний варіант знайде для себе й прихильниця мінімалізму, і примхлива гламурна модниця. Основна маса моделей поділяється на дві категорії: об'ємні, м'які торби та акуратні, чітко структуровані варіанти, як сумка MISBHV — молодіжного польського бренду, що стрімко набуває популярності в Європі. Найбільш стильними та модними кольорами осінньо-зимового сезону 2023/24 вважаються:

  1. чорний;
  2. жовтий;
  3. яскравий рожевий;
  4. коричневий;
  5. металік;
  6. яскраво червоний;
  7. темно-зелений.

Серед варіантів крою вибирайте моделі незвичайної форми, видовжені фасони, сумки supersize, текстильні варіанти. Image

Стильні тренди 2023/24

Лаконічні моделі непримітних кольорів залишилися в минулому. Сьогодні на перший план виходять сумки, зроблені так, що помітити їх можна здалеку. У тренді декор із намистин і вишивки, ланцюги, металізовані відтінки, нестандартні розміри — мініатюрні або XXL, оброблення хутром, бахрома та інший цікавий декор. Ось трійка найпопулярніших моделей:

  1. Сумки з ланцюгами. Металеві елементи можуть використовуватися як ремінець або виступати в ролі декору. Ланцюги можуть бути будь-якими: товстими або тонкими, матовими чи блискучими, металевими або пластиковими. Популярні варіанти як із коротким ланцюгом-ручкою, так і довгим ремінцем, що дозволяє носити аксесуар у стилі кросбоді.
  2. Animal-тиснення. Імітація шкіри пітона або алігатора — родзинка сезону, особливо в поєднанні з «правильним» відтінком — оливковим, яскраво-червоним або хакі. Така сумочка може бути будь-якої форми — від мініатюрного клатча до місткого шопера.
  3. Металік-ефект. Сумки металізованих відтінків буквально заполонили модні подіуми. Такі моделі гармонійно виглядають і як доповнення вечірнього вбрання, і як стильний акцент до повсякденного або офісного аутфіту. Просто впустіть сяйво у своє життя, необов’язково шукати для цього привід!

Сумок багато не буває, тому не залишайте поза увагою моделі формату supersize, а також затишні та пухнасті хутряні сумочки будь-якого дизайну. І ті, й інші — суперпопулярний тренд сезону 2023/24, а гостромодна новинка в гардеробі — завжди доречна!