Автомобілі Toyota Land Cruiser стали класикою позашляховиків і відповідником таких слів як «якість» і «комфорт». В Land Cruiser виготовлених корпорацію Toyota поєднується потужність і швидкість з супертехнологіями і інноваційними рішеннями. Все це разом створює комфортне середовище як для водія, так і для пасажирів. Але це не всі переваги які фіксують Land Cruiser в світовому переліку найкращих позашляховиків. Про ці унікальні переваги поговоримо трохи пізніше. А зараз розкажемо де можна придбати авто, що стали символом потужності, справжнього відчуття свободи дій та впевненості у здоланні більшості перешкод не залишаючи салон люкс-рівня.

Як купити автомобіль Land Cruiser вигідно і безпечно

Найкращий варіант – це придбати Toyota Land Cruiser, наприклад 300 версії, в офіційного дилера бренду. Дилерські пропозиції – це завжди оптимальна ціна, висока якість та відповідні гарантії для користувача щодо обслуговування автомобіля. Авто Toyota Land Cruiser 300, який пропонує офіційний дилер TOYOTA – Тойота Центр Київ «Автосаміт» – має оптимальний технічний стан, гарантовану бездоганність технологій від TOYOTA:

  • нестримну потужність і швидкість;

  • надійність застосування у різних режимах роботи;

  • стійке керування;

  • високий рівень безпеки.

Електронна система керування спільно з бортовим комп’ютером допомагає у оптимізації руху, створенні найвигідніших та найкращих параметрів руху як по швидкісній трасі з ідеальним покриттям так і по засніжені дорозі за містом.

Класика потужності поєднана з супертехнологіями 

Та повернемося до основної теми публікації і розкажемо, які унікальні характеристики застосували конструктори компанії Toyota для створення свого позашляховика.

Насамперед варто звернути увагу на дуже збалансовану моторну систему автомобіля. Двигун на 3,5 літри розрахований на використання звичайного бензинового чи дизельного пального. Таким чином немає потреби в значних інтервалах для заряджання акумуляторів, чого не може собі дозволити ділова людина.

Потужність 415 кінських сил і можливість перемикання на 10 швидкостей з автоматичною коробкою передач – ще один елемент незаперечного лідерства авто серед інших позашляховиків.

За ваги 2,5-2,7 т, Land Cruiser 300 долає межу у прискоренні до 100 км/год від показника 0 км/год, за 6,8 секунди. Максимальна швидкість – 210 км/год. Такі динамічні показники роботи двигуна, що працює з автомобілем значних габаритів та маси, підкреслюють якість роботи двигуна та трансмісії і паливної системи унікального позашляховика від Toyota.