Пошук подарунка дуже відповідальна справа, особливо коли мова заходить про близьких людей. Творча майстерня Wooden Page як ніхто інший розуміє це. Адже ми спеціалізуємось на унікальних персоналізованих подарунках та сувенірах. На що ж варто звертати увагу при виборі подарунків чоловікам:

  • практичність (подарунком потрібно користуватись, інакше це просто не потрібна річ);
  • оригінальність (при отриманні, подарунок повинен викликати яскраві емоції);
  • влучність (потрапляння у вподобання отримувача).

Для жінок більший акцент варто робити на зовнішній вигляд, адже презент повинен подобатись та викликати радість. Якщо мова йде про дітей, тут варто звернути увагу на яскраві кольори, малюнки.

Але як правило, всі в пошуках універсального подарунка з унікальними характеристиками. Дерев’яні скарбнички для грошей - універсальний подарунок, що підійде всім без виключення. Така універсальність досягається завдяки персоналізації та широкій лінійці дизайнів та форм.

Скарбнички для грошей від Wooden Page - оригінальний і практичний подарунок

Дерев’яні скарбнички для грошей - особлива гордість нашої майстерні. Скарбнички для грошей - не просто подарунок. Це яскрава емоція. Команда Wooden Page пройшла довгий шлях від розробки до тестування та впровадження цих виробів. І на цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо зростати й розвиватись завдяки нашим клієнтам.

На нашому сайті представлені скарбнички в різних формах, які підійдуть будь-кому. Наприклад, для дітей краще обрати скарбничку у формі хмаринки, зірочки, м’ячика, панди, шестикутника, машинки, торбинки. Для жінок часто обирають - серце, котячу лапку, чашку, торбинку. А чоловікам можна вибрати - машинку, мотоцикл, прямокутник, пивний келих. У нас власне виробництво, тому якщо у вас виникне бажання створити іншу форму скарбнички - ми допоможемо. Вам достатньо висловити свої побажання, а ми розробимо макет та виготовимо унікальну за формою скарбничку.

Чому саме скарбнички від Wooden Page? Скарбнички для нашої майстерні - це особливий вид мистецтва. Саме тому, пропонуємо:

  • унікальний персоналізований дизайн (таких скарбничок немає в жодному магазині, адже кожний виріб розробляється персонально під клієнта);
  • високу якість (всі матеріали проходять відповідну перевірку на якість та безпечність для використання);
  • широку лінійку форм (можливе розроблення нестандартної форми за бажанням);
  • багаторазовість використання (наші скарбнички легко розкручуються та закручуються назад, що дозволяє використовувати їх багато років);
  • приємні ціни та гнучку систему знижок;
  • доставку по всій Україні та за кордон.

Що робити, коли немає жодних ідей з оформлення скарбнички?

В такому випадку потрібно звертатися до нас. Враховуючи ваші побажання та загальний запит, наші дизайнери запропонують цікаві варіанти для оформлення скарбничок. Оскільки кожний виріб унікальний, при розробці дизайну краще орієнтуватись на:

  • особисті фрази, які використовує людина або вислови, що дуже подобаються отримувачу;
  • жартівливі картинки чи вислови (для тих, хто цінує гумор);
  • мотиваційні написи (якщо для людини це важливо);
  • цікаві чи популярні малюнки тощо.

Наприклад, на подарунок чоловіку можна обрати скарбничку для грошей у формі мотоцикла з написом “Мрії повинні здійснюватись”, або у формі торби з фразою “На щось шалене”. В подарунок жінці можна обрати скарбничку серце “На мрії” або зірку “На подорож”. Для дітей краще обирати яскраві кольори та форми - як машинка “Власність Юрчика” чи зірка “Євочці на мрію” тощо.

Якщо Ви все ще в пошуку небанального подарунка - швидше переходьте на наш сайт.