Конвеєр Apple продовжує виробляти нові моделі iPhone, не зважаючи на ковід, дефіцит мікросхем та геополітичну обстановку. У 2023 році очікується вихід нової лінійки смартфонів - iPhone 15. Вже зараз відомі деякі подробиці про те, яким може бути новий девайс.

Що відомо про iPhone 15 зараз

У лінійці iPhone 15 буде як мінімум чотири смартфони: два базові та два преміальні. Ймовірно, що, як і у випадку з Apple Watch Ultra, "купертинівці" представлять "айфон на максималках" з унікальним дизайном та іншими цікавими особливостями. Його можуть назвати айфон 15 ультра.

Чи варто купувати iPhone 15

У Apple вже давно відмовилися від концепції Стіва Джобса "один iPhone на рік". З лінійки iPhone 11 почали за раз з'являтися аж по чотири нові девайси (а іноді до них додаються й iPhone SE).

Так, базові iPhone 14 та iPhone 14 Plus не отримали одну з головних фішок лінійки «про» – Dynamic Island замість верхнього вирізу та нового процесора. Якщо схожа ситуація збережеться і в iPhone 15, то обидві базові моделі варто оминати. Куди логічніше доплатити умовні 200-300 $ та отримати найактуальнішу модель iPhone - купити айфон 15 про макс можна на сайті інтернет-магазина ЯБКО, де також представлені:

- iPad;

- Mac;

- Apple Watch;

- AirPods ;

- Гаджеты от Apple;

- Аксессуары.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, безумовно, вийдуть "зарядженими" смартфонами Apple у 2023 і 2024 році. Після купівлі «про» людина не повертається до теми зміни телефону ще два-три роки. Якщо грошей на актуальну модель iPhone Pro не вистачає, краще звернути увагу на «про»-смартфони минулого року. За характеристиками вони, як правило, кращі, ніж базові девайси.

Окремо стоїть можливий iPhone 15 Ultra. У Apple тут немає жодних обмежень. Приклад Apple Watch Ultra доводить, що найпреміальніший девайс може бути вдвічі дорожчим за звичайний. Тільки уявіть, що можна вмістити в корпусі iPhone Pro Max за 2000 $. Сапфірове скло екрана, позолочені кнопки або унікальний дизайн - довго можна фантазувати.

Кожен новий iPhone виходить краще за минулий

В історії Apple були дивні смартфони на зразок пластикового iPhone 5C. Він коштував всього на 150 $ дешевше легендарного iPhone 5S і був набагато слабшим. Але відвертої халтури серед смартфонів Apple не було.

Якщо ви замовите iphone 15 plus в магазині ЯБКО, то станете одним з перших власників нового смартфона від Apple. Само собою, що лінійка iPhone 15 повинна бути привабливішою за смартфони 2022 року. У Apple цього досягають за рахунок з'єднання технічної частини та унікальних можливостей екосистеми операційної системи, наприклад Dynamic Island.