Взаємодія між гравцем та ігровим автоматом інколи може нагадувати спробу зламати хитрий та надійно захищений код, щоб дістатися бажаного виграшу. Дійсно, сучасні онлайн слоти використовують все складніші механізми захисту, доказової чесності та проходять безліч перевірок незалежними експертами ще на етапі розробки, проте разом з тим зберігається досить великий відсоток азартних ігор, з якими гравець наче грає в одній команді.

 

Звертайте увагу на технічні показники

З широким розповсюдженням онлайн слотів досвідчених гравців почало цікавити не лише стилістичне та дизайнерське оформлення, а й технічні характеристики обраної гри. Правилом гарного тону серед провайдерів та розробників азартних ігор сьогодні є повна відкритись перед гравцем, адже ті слоти, де досі приховується показник волатильності та рівень теоретичного повернення гравцю, як мінімум не викликають довіри. Нові ігрові автомати з'являються буквально щомісяця, тож такий широкий вибір дозволяє легко знаходити альтернативу.

Одним з різновидів слотів, що гарантовано не залишать гравця без виграшу, є слоти, в яких одночасно поєднаний високий показник RTP та низька волатильність. Кажучи простими словами, під час гри на такому слоті гравець може розраховувати на часте випадіння виграшної комбінації. Втім, на довгих дистанціях можна помітити, що гра все ж не є гарантує прибуток - часто виграші виявляються меншими за ставку, тож їх щільність лише створює ілюзію перемоги.

Також серед гравців існує думка, що сучасні слоти надто перевантажені зайвими функціями, тому найвигіднішими є класичні прості слоти. Це такі ігрові автомати, що намагаються передати атмосферу старих ігрових автоматів - мають зазвичай три барабани, обмежену кількість символів та в цілому повторюють тих самих “одноруких бандитів”. Шанувальники класики відмічають високий RTP саме у таких слотах. 

Додаткові функції, що полегшують гру

Швидкий темп розвитку онлайн казино спричинив появу великої кількості провайдерів, кожен з яких намагався запропонувати дійсно оригінальну ігрову механіку. Перші слоти мали одноманітний набір функцій, проте в останнє десятиріччя асортимент дійсно вражає:

  • Поява множників в основній грі;
  • Великий вибір бонусних функцій;
  • Символи, що розширюються;
  • Можливість придбати бонуси.

Це лише деякі опції, які спрямовані на те, щоб зробити ігровий процес більш динамічним, а разом з тим збільшити шанси на виграш.

Особливою популярністю стали користуватися слоти з великою кількістю безкоштовних обертань та бонусними раундами. Така гра зазвичай гарантовано приносить великі виграші, а для тих, хто не бажає полювати на неї в основному режимі, деякі розробники додають можливість купівлі бонусної гри за окремі гроші. 

Практика показує, що сучасний гравець не женеться за можливістю виграти джекпот, а більше схильний шукати ігри з цікавим ігровим процесом, який може змінюватися. Так само свою аудиторію знайшли й каскадні слоти, які дозволяють за одне обертання забрати одразу декілька комбінацій або автомати з можливістю прогресу та переходу на наступні рівні.