Магне-В6 – це комбінований препарат, складовими якого є магній та піридоксин (вітамін В6). Більш докладну інформацію про препарат допоможе дізнатися медична інформаційна система «Аптека 9-1-1» на сторінці https://apteka911.ua/drugs/magne-v6-d1701, на сайті можна також знайти потрібний лікарський засіб за максимально вигідною ціною та забронювати його онлайн. МІС «Аптека 9-1-1» пропонує також ознайомитися зі сторінками акцій, де містяться вигідні пропозиції не тільки на ліки, але і товари різних категорій.

Користь Магне-В6 для нервової системи

Цей комплексний препарат є одним з найпопулярніших та найефективніших засобів для підтримки здоров’я нервової системи. Магній знижує рівень тривожності та стресу, сприяє гарному сну. Цей елемент гальмує розвиток процесів збудження нервової системи, а також знижує чутливість організму до зовнішніх подразників. Це справжній природний антистрес-засіб.

Піридоксин бере участь у виробництві нейромедіатора серотоніну, що відповідає за почуття задоволення та гарний настрій.

Комбінація цих двох складових може знизити ризик розвитку депресії та суттєво поліпшити настрій.

Користь Магне-В6 для м’язової системи

Магне-В6 використовується для поліпшення роботи м’язової системи. Магній допомагає зменшити м’язовий біль та спазми, піридоксин бере участь у метаболізмі амінокислот, що використовуються для росту та відновлення м’язів.

Комбінація цих двох складових може знизити ризик пошкодження м’язів та поліпшити спортивні результати.

Користь Магне-В6 для серцево-судинної системи

Магній допомагає знизити артеріальний тиск та поліпшити кровотік. В6 знижує ризик серцево-судинних захворювань завдяки зниженню рівня гомоцистеїну. Також вітамін забезпечує трансформацію триптофану в ніацин, це призводить до зниження концентрації загального холестерину.

Показання до застосування

Зазвичай Магне-В6 призначають для профілактики:

  • первинного і вторинного дефіциту магнію;
  • стресу, депресії та тривоги, що пов’язані з дефіцитом магнію;
  • неврологічних розладів, викликаних дефіцитом В6.

Магне-В6 – дуже корисний для нашого організму, але перед тим, як почати його вживати, необхідно проконсультуватися зі спеціалістом для визначення потрібної дози та тривалості лікування. МІС «Аптека 9-1-1» надає таку можливість у телефонному режимі.