Які чоботи вибрати на сезон 2023-2024? Питання, яким, можливо, переймається багато хто. Тому, ми підготували статтю, в якій хочемо розібратися, які новинки жіночих черевиків будуть у сезоні 2023-2024 і як правильно вибирати жіночі черевики.

Найгарячіші тенденції жіночих чобіт сезону 2023-2024

Одні з найпопулярніших матеріалів, з яких виготовляють трендові жіночі чоботи, — натуральна шкіра або екошкіра. Це незмінна класика. Чому так? Тому що такі матеріали універсальні в догляді та зносостійкі. Особливо це актуально, при повсякденному носінні.

Якщо ви хочете знайти відповідну для себе модель жіночих чобіт, рекомендуємо ознайомитися з актуальними моделями цього сезону за посиланням https://answear.ua/k/vona/vzuttya/cherevyky.

На сезон 2023-2024 багато відомих дизайнерів представили величезний вибір жіночих чобіт, які будуть у тренді цього сезону.

До них належать:

  • моделі чобіт на хутрі;

  • чоботи на платформі;

  • моделі чобіт зі стразами;

  • класичні моделі полуботок зі шнурівкою;

  • моделі гумових чобіт;

  • чоботи із замшевої шкіри.

Гумові чоботи

З більш класичними моделями все більш-менш зрозуміло — у класичних моделях використовується натуральна шкіра або екошкіра, і найчастіше, це чоботи на шнурівках або застібці.

Новинкою цього сезону стали жіночі чоботи з гуми. Адже раніше, моделі з гуми не мали такого попиту і не були настільки популярні.

У цьому сезоні гумові чоботи в тренді, тому для себе можна знайти безліч різних моделей.

Гумові чоботи — це зручне, міцне й універсальне взуття нового сезону. Адже таке взуття можна сміливо одягати навіть у погану погоду.

Існує величезний вибір гумових чобіт у різних кольорах і фасонах.

Цим сезоном актуальні короткі та високі моделі з принтами та різного типу візерунками.

Не залишилися осторонь і моделі гумових чобіт на підборах і танкетці. Також, на плоскій підошві. Особливо популярні моделі яскравих кольорів: лимонного, малинового, бузкового).

Жіночі чоботи із замші

Чоботи із замші, це незмінна класика. Така модель чобіт має бути в гардеробі в кожної шанувальниці моди й стилю. Адже моделі чобіт із замші мають особливо м'яку й оксамитову фактуру. Такі моделі мають дуже жіночний і витончений вигляд.

Поєднувати моделі замшевих чобіт можна з різним одягом, аксесуарами.

У сезоні 2023-2024, особливою популярністю користуватимуться в тренді моделі з приталеною або широкою халявою. Також, свою актуальність набирають моделі замшевих чобіт з так званою «тракторною підошвою». Актуальними будуть і моделі ботфорти в різних кольорах.

Білі жіночі чоботи

Білі чоботи можна поєднувати з різним одягом. Наприклад, із джинсами, сукнями, шортами. Або з верхнім одягом, наприклад, з пуховиком чи дублянкою.

Особливо актуальні в цьому сезоні білі чоботи-панчохи, з масивною підошвою, і всім відомі ботфорти.

Жіночі чоботи на підборах

Жіночі чоботи на підборах, класичній шпильці, скошених підборах або у формі стовпчика — тренди, що залишаються актуальними й у цьому сезоні. Адже з таким взуттям можна поєднувати різні, навіть нестандартні варіації одягу. Особливо популярні моделі чобіт на підборах у поєднанні з прикрасами: ланцюжками, металевими вставками.

Жіночі чоботи — ботфорти

Однією з найбільш універсальних моделей. Адже це стильне взуття для дівчат, які стежать за трендами моди. Також, до переваг цієї моделі, можна віднести: ефектний і стильний вигляд, практичність і витонченість.

Цього сезону особливо популярні моделі лакованих ботфортів, виконаних із замші, на шнурівці, з квадратним або гострим носом.

Жіночі черевики: як правильно вибрати?

Жіночі чоботи можуть бути стилізовані в різних варіаціях:

  • це можуть бути моделі чобіт із гладкої шкіри;

  • чоботи з жатої шкіри;

  • чоботи з тисненням під пітона або крокодила;

  • моделі чобіт з металевими вставками;

  • чоботи на шнурівках або на блискавці;

  • моделі чобіт із різними видами підборів: віденські підбори, цеглинка, на платформі, на шпильці або на танкетці.

Як бачите, під час вибору жіночих чобіт можна враховувати безліч чинників.

Але головне, перед покупкою, визначити, на який випадок вам потрібна пара чобіт — можливо, ви хочете носити їх щодня, або надягати тільки в дощову погоду. Таким чином, можна спростити собі пошуки відповідної пари взуття.