Професійне просування сайтів - ефективний спосіб привернути увагу до вашого проекту більшої кількості людей, а також підняти рівень продажів. Цього можна досягти завдяки тому, що коли сайт просувається у видачі пошукових результатів, його бачить більша кількість людей та, відповідно, більша кількість людей переходить за посиланням.  

Як вибрати компанію для просування сайту 

Дуже важливо розуміти, що від того, хто саме буде займатись просуванням, дійсно буде залежати кінцевий результат. Саме тому максимально вигідне рішення - це відразу почати з професіоналами, як https://turboseo.net.ua/.  

Але як впевнитися, що перед вами дійсно кваліфіковані спеціалісти, яким можна довірити проект? 

  • В першу чергу подивиться на вже реалізовані проекти. На сайті компанії має бути представлено хоча б кілька кейсів компанії. Перевірте чи реально вони займають такі місця у видачі, як про це каже виконавець. Це самий простий спосіб наглядно подивитися на те, що може команда. 
  • Не забувайте, що в інтернеті багато, як просто шахраїв, так і людей, які намагаються видати чужі роботи за свої. Важливо бути пильним у цьому питанні.  
  • Відвідайте сайти, над якими працювала компанія. Перевірте наскільки добре вони оптимізовані, наскільки якісний контент там знаходиться. Погано оптимізовані сайти з великою кількістю помилок - причина відмовитися від співпраці та пошукати іншого виконавця. 

Додатковою перевагою для виконавця буде наявність сумісної роботи з великими компаніями та відомими брендами. Це свідчить про те, що послуги надаються на дійсно високому рівні. 

Які задачі зазвичай ставлять перед командою 

В більшості випадків команді, яка працює над просуванням проекту потрібно виконати цілий ряд різнопланових робіт. Саме тому настільки важливо, щоб у ній були всі спеціалісти. 

Для того, щоб досягнути якісного результату команді потрібно: 

  • Знайти на сайті всі технічні помилки та усунути їх. Перевірити чи не заважає нічого пошуковим системам індексувати сторінки. 
  • Налаштувати на сайті відображення даних про конверсії (мікро та макро). 
  • Поставити цілі, яких потрібно досягти при роботі з конкретним проектом. На їх основі скласти план дій. 
  • Зробити так, щоб SEO було вигідним та рентабельним шляхом розвитку бізнесу. 

Слід підкреслити, що дуже важливо, щоб під час розкрутки використовувалися виключно білі способи це зробити. Оскільки в протилежному випадку положення сайта можна погіршити, а не покращити. 

Від чого буде залежати ціна просування 

На ціну будуть впливати кілька факторів. А саме: 

  • Регіон, в якому потрібно просунути сайти. 
  • Конкуренція у вибраній ніші. 
  • Необхідність проведення попередніх підготовчих робіт. 
  • Кількість пошукових запитів, по яким буде просуватися сайт. 

Також на кінцеву вартість вплине те, на якому зараз місці сайт під час видачі пошукових результатів. І хоча на перший погляд вартість може здатися доволі високої, слід порівняти її з іншими способами просування сайтів. Тоді буде наглядно видно, що це одне з найвигідніших рішень.