Підтримка чистоти в оселі не найпростіше завдання. Особливої уваги потребують кухня, ванна кімната, санвузол. Прибирання забирає багато часу, бо забруднення часто бувають складними, видалити їх іноді досить складно. Сучасні високотехнологічні хімічні товари дозволяють суттєво полегшити процес прибирання. Виробники сучасної побутової хімії пропонують населенню різноманітні якісні нанопокриття для оселі, що забезпечують захист оброблених поверхонь від негативного впливу зовнішніх чинників.

Види захисних покриттів

Після обробки поверхонь нанопокриттями вони набувають нові властивості, з’являються:
- підвищені теплоізоляційні можливості;
- антибактеріальні властивості;
- здатність відштовхувати пил та бруд, вологу, жир та солі;
- механічна та атмосферна стійкість;
- можливість блокування електромагнітного випромінювання.
Інтернет-магазин Nanomarket пропонує споживачам нанопокриття для варильних поверхонь та електроплит, металів, нержавіючої сталі та хромованих виробів, скла та кераміки. Також можна придбати гідрофобні покриття для фасадного скла, килимів та м’яких меблів.

Чистота у ванній кімнаті

Зараз у ванних кімнатах часто встановлюють зручні у користуванні душові кабіни, але вони потребують постійної уваги, щоб не втратити привабливого вигляду. Під дією води на стінках душової кабіни з’являються вапняні відкладення, які спочатку непомітні для очей. Але з часом вапняний наліт набуває непривабливого вигляду. Для їх видалення необхідне застосовування агресивних мийних засобів. Але такого сценарію можна уникнути, якщо подбати про захист стінок кабіни. Можна дізнатися про догляд за душовою кабіною докладніше тут, на порталі магазину Nanomarket.
У процесі експлуатації аквацентру спостерігається поява різних видів забруднень:
- плісняви;
- мильного нальоту;
- вапняного нальоту.
Пліснява з’являється на акрилових піддонах на стиках з дверцятами, не допустити її появи допоможе якісне прибирання не рідше двох раз на тиждень.
Не допустити появи утворення мильного нальоту допоможе щоденне миття поверхонь душової кабіни з використанням холодної та гарячої води.
Для боротьби з вапняним нальотом, виникнення якого провокує жорстка вода, слід використовувати засоби, що мають у складі м’які абразиви. 
Полегшити догляд за душовою кабіною допомагають засоби що утворюють покриття з водовідштовхувальними властивостями, засоби по догляду за пластиковими поверхнями, склоочисники.

Представникам бізнесу та населенню інтернет магазин НаноМаркет пропонує великий вибір високотехнологічних хімічних товарів. У каталозі магазину продукція відомих вітчизняних та закордонних виробників. Прямі поставки товарів дозволяють встановлювати на них справедливі ціни без великих надбавок. Доставлення замовлень здійснюється у всі регіони України та за кордон Укрпоштою й відомою кур’єрською службою «Нова Пошта». Для клієнтів створено зручні умови оплати замовлень.