Якщо ви часто здійснюєте грошові перекази, сучасні платіжні системи можуть запропонувати вам безліч переваг. У базовий перелік входить можливість відправлення та отримання грошових коштів швидко, просто та безпечно. Однак, якщо ви хочете переказати гроші з картки на картку, важливо вибрати правильну платіжну систему.

Наприклад, Mastercard пропонує клієнтам здійснювати фінансові транзакції між банківськими картами:

  • З мінімальною комісією. Будь-які фінансові транзакції між картами Мастеркард здійснюються миттєво, захищені технологією 3-D Secure, а з одержувача не утримуються ніякі комісії.

  • Без очікувань. Користувачам не потрібно відвідувати відділення банку, а здійснювати переказ грошових коштів можна у будь-який час доби. Ніяких перерв на обід і черг — транзакції обробляються миттєво.

  • Без обмежень. Переказувати гроші можна, знаючи лише номер картки отримувача, його номер телефону чи електронну адресу. Транзакції можливі між дебетовими та кредитними картами, випущеними будь-яким українським банком.

Як можна здійснювати грошові перекази

Головні реквізити, які необхідні відправнику, щоб зробити переказ — це номер картки одержувача. Здійснювати фінансову транзакцію можна як з комп'ютера, так і з телефону, використовуючи спеціальний додаток на базі операційної системи Android або iOS.

Процедура відбувається повністю онлайн, незалежно від суми. Даний спосіб перекладу безпечний, не вимагає фізичної присутності в банку відправника та одержувача. Однак існують й інші способи здійснення грошових переказів.

За допомогою мобільного телефону

Для успішного здійснення транзакції відправник повинен вказати:

  • дані банківської картки, з якої буде здійснюватися переказ грошових коштів;

  • номер мобільного телефону одержувача;

  • суму грошей, яку необхідно передати.

Після того, як усі дані будуть заповнені, відправнику треба почекати до однієї хвилини — на вказаний номер мобільного прийде SMS-повідомлення. У ньому знаходиться посилання, перейшовши за яким одержувач може отримати грошові кошти.

За адресою електронної пошти

При такому способі переказу грошей, відправник повинен вказати дані своєї карти, суму транзакції і email-адресу одержувача. На вказану електронну пошту прийде лист із посиланням: якщо власник email перейде за ним, він зможе отримати переказ будь-яким зручним способом, наприклад вивести його на особистий рахунок.

У будь-який час відправник та одержувач можуть отримати допомогу в здійсненні транзакції від представників платіжної системи Mastercard. Персональні дані, використані при будь-якому методі переказу, надійно захищені від шахраїв і не будуть передаватися третім особам.