Які робочі сукні вам найбільш підходять? Відповідь на це питання ви можете знайти в нашому посібнику. Ми порадимо вам на що звернути увагу, шукаючи офісну стилізацію.

Яке робоче плаття слід придбати? Багато жінок задають собі це питання. Стилізація для роботи повинна відповідати декільком умовам, перш за все офісному дрес-коду, якщо такий існує в компанії. Якщо роботодавець не нав'язує стиль одягу, варто дотримуватися принципів гарного стилю. Офісне плаття повинно бути елегантним та акуратним, і перш за все підходити до характеру роботи. Перевірте, як вибрати сукню, яка ідеально вам підходить.

Як одягатися для офісу? Вивчіть основні принципи

Перш ніж бігти в магазин, щоб купити модне робоче плаття, прочитайте кілька порад. Багато корпорацій, банків та установ вимагають певного стилю одягу від своїх співробітників. Для роботи важливо одягатися професійно та акуратно.

Це особливо важливо, якщо робота передбачає контакт з клієнтами, тобто представлення компанії. Часто, починаючи роботу на новому місці, співробітників інформують про вимоги до спорядження. Якщо це не так, варто дотримуватися простих правил: класики, елегантності та поміркованості.

1. Вибирайте позачасові стилі та кольори. Це найкращий спосіб уникнути модного ковзання. Традиційна сорочка, спідниця, брюки або жакет - найкращий вибір.

2. Відмовтесь від так званих хітів сезону. Залиште леопардову сукню та дивовижні блискучі каблуки для вечірнього виходу.

3. Пам’ятайте про приглушений та натуральний макіяж. Макіяж та зачіска також створюють ваш образ. Переконайтесь, що це образ професіонала.

4. Подбайте про зручність. На роботі ви проводите щонайменше 8 годин на день. Важливо не тільки виглядати елегантно, але перш за все відчувати себе добре.

5. Ставте на плаття! Вдало підібране, пошите з високоякісної тканини та підібране до вашої фігури плаття стане ідеальним вибором.

Яка довжина сукні найкраще підходить для роботи?

Стиль на робочому місці повинен підкреслювати ваш професіоналізм. Тому найбільш переважна довжина - міді, тобто сягаюча до коліна або трохи довша. Міні-сукні не вітаються в більшості компаній. Максі довжина - теж не найкращий вибір, якщо на вашому робочому місці не допускається свобода.

Наші пропозиції                   

Жінки вважають за краще вибирати олівцеву сукню для офісу. Цей фасон характеризується спідницею, яка поступово звужується від середини стегон до колін. Верхня частина сукні може мати короткі або довгі рукави. Декольте може бути круглим, V-подібним або навіть під горло, якщо плаття розраховане на прохолодніші пори року.