Яскравий дизайн нігтів – це головний тренд нового літнього сезону. Майстри працюють над тим, щоб знайти нові рішення та фактури для створення шедеврів манікюрного мистецтва. Вони прикрашають нігті стразами, розписами, наклейками, навіть камінчиками. І все це заради однієї цілі: створити модні та незвичайні нігті.

Докладніше про актуальний дизайн нігтів можна почитати на сайті салону. Але ті, кому не хочеться заглиблюватися в усі нюанси та деталі, можуть легко знайти кілька найбільш актуальних тенденцій на будь-який смак. Про найкращі кольори літнього сезону, а також їх втілення у нігтьовому дизайні варто поговорити детальніше.

манікюр

Трендові кольори та текстури нового сезону

У новому сезоні великою популярністю користуються стримані та чисті відтінки. Це може бути чорний, білий, червоний. Важливо дотримуватися правил лаконічності в їх поєднанні. Чим чіткіше та простіше кольорова гамма, тим краще.

Також варто звернути увагу на природні кольори. Це може бути зелений, жовтий, синій. У літній період морські та трав’яні відтінки будуть дуже гармонійно вписуватися у будь-який образ. Від кислотних та неонових кольорів потроху відмовляються. Тепер вони використовуються лише для певних акцентів та невеличких деталей.

Тренд 1. Металік в різних варіаціях

В дизайні нігтів великої популярності набуває використання металевих кольорів та текстур. Це може бути відтінок золота, срібла, міді. Активно використовуються лаки з шимером, гліттером, магнітними блискітками.

Металік може повністю покривати нігті. В такому випадку важливо відмовитися від інших прикрас, адже сам блиск лаку буде головним акцентом. Також металік прикрашає різні варіації французького манікюру.

Часто використовується гра з текстурами. З допомогою шеллаків створюю ефект фольги на нігтях, невеличкі тріщинки, тощо. Металік стає частиною композицій зі страз та блискіток. Простіше кажучи, мода відкрита для експериментів з металіком!

манікюр

Тренд 2. Рослинні орнаменти та ніжність

Жіночність та ніжність, як і поклоніння красі природи, залишається в моді завжди. Красиві рослинні орнаменти регулярно прикрашають не лише одяг селебретіз, але і їхні нігті. Великою популярністю користується поєднання соковитих зелених паростків та напівпрозорого світлого фону.

Знову ж, усі рослинні орнаменти малюють в максимально природних кольорах. Це можуть бути рожеві чи сині пелюстки квітів, фіолетові суцвіття, паростки. Все ще актуальним буде тропічний принт. Він дійсно чудово прикрашає літні образи.

Тренд 3. Повний авангард

Сьогодні майстри манікюру активно переносять полотна Ротко, Малевича чи Кандинського на нігті своїх клієнтів. З таким дизайном будь-який образ буде чарівним та незвичайним. Авангардні малюнки чудово вписуються в інші тренди. Вони дозволяють створити універсальний манікюр з посиланнями до мистецтва.

Чорні, білі, червоні квадрати та прямокутники наносять на прозору або рожеву основу. У цьому випадку варто відмовитися від блискучих прикрас та додаткових деталей. Авангард вимагає чіткості та лаконізму.

Тренд 4. Чорно-білі шедеври

Поєднання чорного та білого кольорів – це класика поза часом та модою. Однак навіть таку комбінацію можна кардинально змінити та освіжити. Чому б не поєднати матовий білий лак з чорним глітером? Або не додати геометрії в композицію?

манікюр

Непоганий варіант поєднання чорного та білого – це модні надписи. Тренд слів та фраз на нігтях з’явився ще минулого року. Він залишається актуальним і сьогодні. Чорні букви, написані красивим шрифтом, можуть чудово прикрасити дизайн. Особливо якщо вони контрастують з білим фоном.