Духова шафа - невід'ємна частина кухонної робочої зони.  Компанія Bosch представляє електричні моделі для якісного і комфортного приготування страв.  Всі прилади мають широкий функціонал, високий рівень безпеки та зрозумілий інтерфейс для зручного налаштування параметрів роботи.

Дизайн і управління

Лаконічний дизайн об'єднує мінімалізм форм і досконалість геометричних ліній.  Чорний, білий і колір нержавіючої сталі мають розширені можливості комбінування з іншою побутовою технікою Bosch і інтер'єром в цілому.

У модельному ряду передбачені прилади з механічним, електронним і сенсорним управлінням.  Поворотні перемикачі відрізняє плавний хід для комфортного регулювання параметрів. Також вбудована духовка має ручки які виглядають не тільки естетично, але і захищають від випадкового включення духовки й зміни налаштувань.  Повністю сенсорна панель дозволяє управляти приладом за допомогою легкого дотику, що створює додатковий комфорт використання.  Наявність дисплея розширює можливості моделей і забезпечує точний контроль роботи пристрою.

Автоматичні програми та рецепти економлять час і сили, а також забезпечують якісні результати після кожного приготування.  Правильно підібраний режим нагріву і температура не пересушують блюдо і зберігають необхідну текстуру. Таймер автоматично відключає духовку після закінчення заданого часу, а звуковий сигнал сповіщає користувача про завершення приготування.  Наявність "термощупа" дозволяє контролювати ступінь готовності страви зсередини.  Це особливо важливо для стейків і пирогів.

Купувати духовку bosch краще в компанії bosch-home.com.ua, адже вони є офіційним представником Bosch в Україні.  Купуючи духовку у них ми здобуваємо німецьку якість з гарантією на ремонт і обмін, при виявленні несправностей.

Духові шафи Bosch оснащені функціями 3D і 4D.  Потоки гарячого повітря розподіляються по всьому об'єму камери для рівномірного випікання на всіх рівнях.  Це дозволяє економити не тільки час, а й електроенергію.  Наявність спеціальних режимів, таких як Піца, Гриль, Автоматичний швидкий розігрів або Розморожування, а також вбудовані СВЧ і Пароварка розширюють можливості моделей.

Індикація залишкового тепла - корисне доповнення до функціонального оснащення.  Залишкове тепло можна використовувати для підігріву або підтримки страв в теплому стані.