Щоб вії не стали важкими і схожими на волохаті лапки павука, дотримуйтеся наступних правил. По-перше, нанесення туші повинно відбуватися поетапно. По-друге, перед її використанням припудріть шкіру навколо очей і видаліть зайві частинки пудри.

Починайте накладати туш Volume Express Colossal Go Extreme від коренів, причому зовсім не обов'язково фарбувати вії повністю до кінчиків.

Далі фарбуйте вії повністю, одночасно підкручуючи і розділяючи злиплі волоски. Можна робити це зигзагоподібними рухами. Потім закрийте око і щіточкою видаліть з вій грудочки фарби. Причому просувайте щіточку поверх вій від їх основи до кінчиків, не допускаючи їх склеювання.

Щоб вії були розділеними і пухнастими, користуйтеся спеціальної гребінцем для вій. З її допомогою можна, до речі, видалити і грудочки туші. Спочатку нанесіть туш на вії від підстави волосків до кінчиків і тут же, поки фарба не висохла, розчешіть вії подкручуючими рухами. При цьому, щоб на вії не налипало занадто багато фарби, видаляйте надлишок зі щіточки перед фарбуванням

При відсутності гребінця для вій можна скористатися щіточкою від старої туші. Вимийте її гарячою водою з милом, бажано також продезінфікувати її в міцному розчині перманганату калію протягом 1 год і добре вимити проточною водою. Не забувайте після використання мити щіточку-гребінець, адже якщо на ній стануть залишатися грудочки фарби, то наступного разу ви не зможете нею досить ефективно скористатися.

Для створення найбільш красивих вій візажисти рекомендують використовувати кілька видів туші відразу. Наприклад, спочатку наносять шар туші, що подовжує, а потім – для збільшення об’єму. Звичайно, збираючись вранці на роботу, використовувати туш декількох видів або базу для неї важко, але потрібно зробити це для вечірнього або святкового макіяжу. Врахуйте, що 2-й шар туші можна наносити тільки після повного висихання 1-го. В іншому випадку вії склеяться.

Допустимо користуватися не тільки чорним, але і кольоровою тушшю, створюючи з її допомогою різні образи, тим більше, що чорна туш підходить не всім. Наприклад, дівчатам зі світлими волоссям і шкірою вона просто протипоказана, так як виглядає неприродно. Синя ж туш красиво підкреслює блакитні очі, а для карих очей підійде фіолетова.

Обов'язково подкручуйте вії, якщо вони у вас від природи не мають витонченого вигину. Для чого можна придбати спеціальні щипчики.