У готелі «Козацький Стан» розташовані конференц-зали, які надають можливості провести різноманітні конференції, навчальні заходи, презентації та корпоративи.

Наш конференц-центр надає:

  • Різні конференц-зали в залежності від кількості учасників.
  • Відмінний сервіс у час проведення конференції: організація кави, ланча, банкета та надання необхідного обладнання.
  • Помірну ціну на оренду будь-якого конференц-залу.
  • Достатня територія, яка сприяє продуктивнії атмосфері.
  • Можливість зняти номери для іногородніх учасників конференції.
  • Сучасне обладнання: плазмові екрани, проектори, мультимедійні апарати, електроні пристрої та інше.

Чому варто замовити конференц-зал у готелі «Козацький Стан»?

Для успішної роботи необхідно правильно вибрати обстановку, яка буде сприяти вирішенню важливих питань. Також обраний зал для конференції яскраво характеризує організаторів семінару. Тому важливо вибрати відповідне місце, де ділові партнери будуть почувати себе комфортно.

У готелі «Козацький Стан» ваші гості зберуться на гарній території, де навколо природа та затишна обстановка. Завдяки цьому ви не тільки вирішите важливі питання, але й добре відпочините разом з діловими партнерами.

Конференц-зали мають такі переваги:

  • Бездоганна шумоізоляція.
  • Повноцінна безпека.
  • Забезпечення ідеальних кліматичних умов.
  • Привабливий інтер’єр.

Послуги конференц-сервісу

Готель «Козацький Стан» пропонує нашим клієнтам не лише комфортабельне приміщення, а й додаткові послуги. Ми організовуємо прокат обладнання необхідного для проведення семінару, організовуємо ланчі та кава-брейки, готуємо банкетні заходи та вечері. Для розташування гостей у вашому розпорядженні комфортні номери з сучасним інтер’єром.

Ціна оренди конференц-зали включає в себе вартість додаткового обслуговування. Наші працівники організують смачні ланчі, своєчасно принесуть каву та свіжу воду, а також оперативно підключать необхідне обладнання для проведення заходу.

Особливості оренди конференц-зали у Києві

Ми раді відповісти вам на всі запитання щодо оренди будь-якого конференц-холу у готелі «Козацький Стан». Ви можете подзвонити по телефону або відправити нам онлайн-заявку, на яку ми дамо відповідь через електронну пошту. Бажано, завчасно попіклуватися, щоб орендувати відповідне приміщення для проведення ділової зустрічі.

Наш готель пропонує послугу трансферу, завдяки якої гості конференції швидко та вчасно прибудуть на захід з аеропорту. Також це зменшить хвилювання щодо пошуку місця для паркування і виклику таксі.