У вас є робота, але вона не влаштовує вас у плані зарплати? Це розповсюджена проблема, яку не завжди вдається вирішити зміною місця працевлаштування. В Україні оклади зростають повільно, багато роботодавців досі утримують їх рівень на позначці в 3-4 тисячі. Не дивно, що цих коштів може не вистачати на життя. Але як тоді бути? Задуматися про роботу закордоном – сьогодні багато молодих українців працевлаштовуються в інших державах і залишаються задоволені своїм рішенням. Зовсім необов'язково забиратися далеко, цікаві пропозиції можна зустріти вже в сусідній Польщі. Ця держава є членом ЄС, її економіка стабільно розвивається. Приїжджим з України тут раді – на території держави є багато підприємств, де завжди потрібні трудові ресурси. Часто наші співвітчизники займають посади в компаніях, стаючи штатними програмістами, айтішниками і т.д.

Шукаємо кадрове агентство

Як бачите, робота в Польщі для українців є, треба тільки вміти шукати пропозиції. Ви не впевнені, що самі впораєтеся з цим? Тоді зверніться за допомогою до компетентних фахівців. Наприклад, кадрове агентство Orion допоможе клієнтам з пошуком вакансій. Зверніть увагу, що їм пропонується легальне працевлаштування.

Багато людей впевнені, що закордоном роботодавці ніколи не порушують закон. Звичайно, це не зовсім так. Деякі бізнесмени також йдуть на різні хитрощі, щоб заробити якомога більше коштів. Так, не завжди іноземців влаштовують офіційно. Чому це погано? Людина не може бути на всі сто відсотків упевнена, що отримає заробітну плату в повному обсязі. До того ж, вона не може претендувати на соцпакет. Тому влаштовуватися на роботу краще легально – це захистить від усіх ризиків.

Ким працювати?

На порталі orionwork.eu можна прямо зараз подивитися актуальні вакансії на роботу в Польщі. Ким зазвичай тут влаштовуються наші співвітчизники? Більшість українців стають:

  • різноробочими;
  • програмістами;
  • фрезерувальниками;
  • монтерами;
  • мерчендайзерами;
  • операторами ЧПУ;
  • кухарями;
  • касирами.

Переходьте прямо зараз на портал компанії Orion, якщо вас цікавить Легальне працевлаштування в Польщі і дізнавайтеся більше про додатки від роботодавців.

Не варто хвилюватися, що виникнуть проблеми із документами – якщо ви їдете на короткий термін, то вам навіть не доведеться отримувати візу. Це спрощує виїзд в Польщу і сам процес працевлаштування. Але тим українцям, які планують бути в Польщі впродовж 6-12 місяців, буде потрібно оформити візу.