Зіниці були розширенні: у поліції прокоментували скандал з військовим на блокпосту Дніпра

В Telegram-каналах з'явилася інформація опублікував інформацію про нібито нападки патрульних Дніпра на військових, яких вони зупинили. Чоловік заявив, що на нього безпідставно склали протокол, коли він був проїздом у місті. У патрульній поліції прокоментували цей випадок та опублікували відео з бодікамер, де чутно розмову інспекторів та військового, передає сайт 056.

5 листопада, близько 1-ї години ночі, на одному з блок-постів патрульний екіпаж зупинив для перевірки водія автомобіля Nissan Almera. Оскільки під час спілкування у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння йому запропонували пройти медогляд у встановленому законом порядку у лікарні. До того ж патрульні з'ясували, що вказаний водій неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння, був позбавлений судом права керування, неодноразово керував авто, будучи позбавленим цього права та мав причетність до факту зберігання наркотичних речовин.

41-річний водій від проходження медогляду відмовився. В результаті на нього патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП та відсторонили від керування авто.