Ми продовжуємо вивчати та відкривати нові місця на гастрономічному просторі нашого міста.

Цей маршрут здивує Вас не менше, тому що пролягає новими, щойно відкритими для відвідувачів закладами. Ви відчуєте на смак як живе сучасний Дніпро, дізнаєтесь які цікаві люди розвивають та підтримують кулінарну культуру нашого міста.

Отже, почнемо з дивовижного міста - паб «Кеды искусствоведа», який познайомить нас з незвичайними хмільними напоями і будьте впевнені, їм є чим Вас здивувати.

Далі рухаємось в новий бар, але вже з досить знаним ім‘ям MurMur bar, де скуштуємо «правильну» піцу.

Вдосталь посидівши і поївши можемо робити нові відкриття. А чекає на нас абсолютно ексклюзивне місце, де в приємній, кулуарній атмосфері вип‘ємо чашечку кави приготовану на піску та скуштуємо вишуканий десерт в новісенькому вино-кавовому барі «Повільно», поговоримо про кавові традиції різних регіонів світу.
Ну і на завершення, секретне, скрите від усіх очей, таке затишне та хмільне місце - паб Чулан.

Вашим екскурсоводом буде сама Пані Хельга Данилова, яка є відомим гастрознавцем. З нею точно буде цікаво та смачно.

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ

- Паб "Кеды Искусствоведа" вул. Михайла Грушевського, 4 (вул.Карла Лібнехта

ТРИВАЛІСТЬ - близько 3 годин

ПРОГРАМА ТУРУ:
- Пивний паб «Кеды искусствоведа» ;
- "MUR MUR PIZZA";
- Авторські коктейлі в барі "Choolan";
- "Бар повільно" - кава на піску та вишуканий десерт ВАРТІСТЬ - 600 грн/особи ДО ВАРТОСТІ ВХОДИТЬ:
- організація
- екскурсійна програма
- їжа та напої за програмою ДО ВАРТОСТІ НЕ ВХОДЯТЬ:
- особисті витрати