Олімпійський Урок у Дніпрі - це захід, який надає можливість тисячам юних українців, школярів, вихованців дитячих садків та будинків, студентам дізнатися більше про олімпійські види спорту, спробувати себе у різноманітних рухових активностях, відчути себе справжнім атлетом, поспілкуватись з найуспішнішими спортсменами Дніпропетровщини й України!

До вказаних заходів у 2017 році залучаться наші видатні атлети, ветерани спорту, тренери, юні вихованці дитячо-юнацьких та загальноосвітніх шкіл, представники спортивної громадськості, що має велику суспільно значимість, для залучення дітей до занять спортом, адаптування їх до здорового способу життя, забеспечення розвитку олімпійського руху та цінностей.

Залучайтесь до Олімпійського Уроку-2017 у Дніпрі, який як і в минулому році пройде разом з Dnipro АТВ Marathon, й власноруч випробовуйте різноманітні види спорту та активностей, спілкуйтеся із справжніми зірками спорту нашого міста й області! Буде цікаво та спортивно! До зустрічі на вказаному місці у вказаний час.

Организатор: Днепропетровское областное отделение НОК Украиныул.Дзержинского, 23 (2этаж).