На виставці енергоефективних технологій можна отримати кваліфіковану консультацію та корисні подарунки

У Центрі інноваційних технологій «Парк ракет» відбудеться виставка енергоефективних технологій «Лідери енергоефективності». Захід проводиться в рамках міжрегіонального енергетичного форуму «На шляху до енергетичної безпеки», який проходить за ініціативи Дніпропетровської обласної ради та за підтримки Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ, проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

«Ця виставка спрямована на те, щоб максимально просто і зрозуміло донести до кожного відвідувача: що нам дає впровадження енергоефективних технологій в наших будинках, в наших квартирах; як підвищити комфорт і затишок в своєму будинку і при цьому заощадити сімейний бюджет», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Всі бажаючі зможуть ознайомитися з новими технологіями та продукцією у сфері енергозбереження, а також отримати практичну інформацію, кваліфіковану консультацію від провідних компаній та профільних організацій, які працюють у цій сфері.

Також гості виставки зможуть обміняти флаєри, які будуть розповсюджуватися біля місця проведення виставки, на корисні подарунки, зокрема, енергозберігаючі лампи.

Серед представників ОСББ та ЖБК буде проведено розіграш сертифікатів від Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ на проведення енергоаудиту, та розіграш 50 квадратних метрів системи утеплення Ceresit Ceretherm classic від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)».

Відкриття – 9:00 на площі біля «Центру інноваційних технологій «Парк ракет», пр. Кірова, 2. Робота виставки триватиме до 18:00.