• Головна
  • Глава Днепропетровского облсовета Евгений Удод попросил поддержки у европейских дипломатов
14:19, 25 лютого 2014 р.

Глава Днепропетровского облсовета Евгений Удод попросил поддержки у европейских дипломатов

Он объяснил им ситуацию в регионе и отдельно - почему не собирается в отставку.

Мы публикуем заявление главы Днепропетровского облсовета без купюр и комментариев на языке оригинала:

"Я, голова Дніпропетровскої обласної ради Удод Євген Григорович, вважаю за необхідне повідомити наступні факти, що мали місце на засіданні Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання.

24 лютого 2014 року об 15.00 годині розпочалося засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання. Президія є дорадчим органом Дніпропетровської обласної ради, який попередньо готує узгоджені пропозиції і рекомендації з питань, що передбачається винести на розгляд ради. До складу президії входять голова ради, голови постійних комісій ради, уповноважені представники депутатських груп і фракцій ради. Президію очолює голова обласної ради.

До початку роботи Президії до зали засідання прибула група людей в кількості 150 осіб та розташувались таким чином, щоб унеможливити в подальшому пересування членів Президії.

Впродовж всього засідання Президії на її членів, депутатів обласної ради, працівників апарату Дніпропетровської обласної ради здійснювався моральний та фізичний тиск з метою отримання від мене заяви про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради.

Присутнім на засідання Президії повідомлялось, що питання про звільнення Удода Є.Г. з посади голови обласної ради може бути включено до порядку денного чергової сесії Дніпропетровської обласної ради. Однак, 150 чоловік вимагали від мене негайної особистої заяви про складання повноважень голови Дніпропетровської обласної ради.

Таким чином, під фізичним та моральнім тиском, який тривав понад трьох годним впродовж засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання, з метою уникнення ризиків руйнування будівля, в якій знаходиться апарат Дніпропетровської обласної ради, побиття людей та за умови, що ніхто не постраждає, мною була написана заява про звільнення з посади голови обласної ради.

Я, Удод Євген Григорович, не маю намір складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків за які мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян.

Прошу надати допомогу в захисті мого життя, честі і гідності яким сьогодні існує реальна неприкрита загроза.

Сподіваюсь на порозуміння та підтримку з Вашого боку в ситуації що склалася.

Голова обласної ради Є. Г. Удод".

Напоминаем, ранее Евгений Удод отменил свое заявление об уходе с должности главы облсовета

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Удод #европейские дипломаты
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...