• Головна
  • Аварійні відключення світла: де у вечірні години в Україні їх застосовуватимуть
13:30, 15 травня

Аварійні відключення світла: де у вечірні години в Україні їх застосовуватимуть

Аварійні відключення світла: де у вечірні години в Україні їх застосовуватимуть

В Україні запроваджуються аварійні відключення світла у вечірній час. Вони стосуються як промислових, так і побутових споживачів. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу “Укренерго”.

Національна енергетична компанія “Укренерго” передбачає можливі аварійні відключення електроенергії для населення у зв’язку з прогнозованим зростанням споживання електроенергії з 18:00 до 23:00 15 травня.

“При зростанні споживання у вечірні години максимального споживання 18:00-23:00, “Укренерго” прогнозує введення аварійних відключень побутових та промислових споживачів”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні з 00:00 до 10:00 та з 16:00 до 24:00 для промислових споживачів також діятимуть графіки обмеження потужності.

Представники “Укренерго” додають, що протягом доби очікується рекордний імпорт електроенергії з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови загальним обсягом 23 692 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 628 МВт.

Для подолання дефіциту електроенергії також залучається аварійна допомога з енергетичних систем країн Європейського Союзу. Сьогодні така допомога була отримана з 00:00 до 07:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...