• Головна
  • Продаж електроенергії: які особливості має?
Новини компаній
13:00, 15 травня

Продаж електроенергії: які особливості має?

Новини компаній

Одним з основних напрямків для покращення ефективності роботи промислових компаній є зменшення витрат на купівлю енергетичних ресурсів. Найбільш поширеною з них буде електроенергія, яка забезпечує роботу обладнання. Для її отримання в достатній кількості та автономності виробництва можна перейти на зелену енергетику. Це можна зробити в компанії «Еко-Сфера Новацій», ознайомившись із чинними пропозиціями. Але, на цьому переваги не закінчуються, адже, крім забезпечення електрикою, ви можете продавати її.

Продаж електроенергії

Зелена енергетика в країні активно розвивається, і за минулі кілька років, кількість підприємств, які встановлюють джерела електроенергії, що відновлюються, збільшилася. Сонячні та вітрові станції почали зростати у попиті, що пов'язано з доступністю конструкцій та високою вартістю електрики для бізнесу. Через це, виникла потреба у викупі надлишку отриманої альтернативним шляхом енергії. Коли запас електрики більший, ніж може знадобитися, її продаж буде гарним рішенням.

Система працює просто: власник енергії передбачає можливість того, що клієнт, який має панелі може здавати енергію в мережу. Це дозволить зменшити рахунки за витрачену електрику та отримувати додатковий прибуток. В результаті гроші, витрачені на встановлення конструкцій, окупляться. Таке рішення значно підвищує потужність станції. Коли вони тільки з'явилися, вартість на них була в десятки разів більша, але тепер вона значно нижча.

Кожне підприємство має одну мету, коли переходить на зелену енергетику – оптимізація енергетичних витрат. Якщо говорити про фізичних клієнтів, то використання сонячної станції дозволяє забезпечити себе енергією, знизити рахунки за її використання та отримати автономність. Перевірений постачальник електричної енергії «Еко-Сфера Новацій» пропонує приєднатися до програми, отримавши такі переваги:

  • Отримання додаткового прибутку, який можна витратити для розвитку бізнесу;

  • Зниження рахунків за електроенергію, що буде суттєво помітно на підприємствах;

  • Збереження екології. Використання альтернативних джерел енергії не має шкідливих викидів, що дозволяє зберегти природу;

  • Автономність. Ви не будете залежати від мережі, так як зможете самостійно забезпечувати себе енергією;

  • Зробити внесок у майбутнє, приєднавшись до сучасної програми енергетики. Чим більше буде свідомих користувачів альтернативних джерел, тим швидше планета зможе відновитися;

Продавати можна будь-яку кількість енергії, яку ви забажаєте. Ніяких обмежень немає, а всі надлишки будуть повернуті у мережу.

Кому підійде зелена енергетика?

Основна суть такого способу отримання електрики полягає у використанні відновлюваних джерел енергії, які не псують екологію. Технології дозволяють отримувати її з: сонця, вітру та води. Таке рішення дає можливість зберігати оточення, очищати повітря та підтримувати економіку. «Еко-Сфера Новацій» пропонує різні умови обслуговування для клієнтів, де кожен зможе підібрати потрібний варіант.

Сонячні панелі набирають все більшої популярності, тому кількість охочих продавати енергію зростає. Перейти на систему можуть юридичні та фізичні особи. В результаті, кожен отримає економію та додатковий прибуток. Для переходу потрібен пакет документів:

  • Копія паспорта, ІПН та документа, що підтверджує право власності;

  • Лист суб'єкта господарювання, про згоду підключення до системи;

  • Графічні матеріали;

Якщо ви відноситеся до ФОП або юридичної особи, потрібно буде надати копію витягу з ЄДР. Процес проводиться поетапно і не вимагає багато часу. Фахівці встановлюють конструкції та вводять їх у використання.

Скільки можна заробити?

Коли підприємство чи людина виробляє більше енергії, ніж потрібно, її можна продавати. Програма з викупу електрики та її повернення до мережі порадує вигідними умовами. Користувач отримуватиме дохід за кожну кВт-годину, яка повертатиметься. Для прорахунку можливого прибутку потрібно оцінити, скільки ви зможете віддавати і помножити на вартість. Компанія «Еко-Сфера Новацій» пропонує вигідні умови, з якими можна ознайомитись на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Еко-Сфера Новацій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...