• Головна
  • Значення військових магазинів для національної безпеки
Новини компаній
17:00, 15 квітня

Значення військових магазинів для національної безпеки

Новини компаній

Після 24 лютого 2022 року становище виробників військової екіпіровки ускладнилось. Багатьом виробництвам довелось «переїжджати», дехто ж зовсім втратив можливість працювати. Водночас потреба в якісному бронезахисті для Збройних сил України зростає щодня. У зв'язку з тим, що активність бойових дій і кількість людей, задіяних в обороні країни, постійно змінюється, потреба в якісній екіпіровці військових є пріоритетною для держави, волонтерських організацій та виробників такої продукції.

Значення військових магазинів для національної безпеки, фото-1

Дуже важливу роль в забезпеченні військовослужбовців армії всім необхідним для ефективного виконання бойових задач на сьогоднішній день відіграє український виробник «Українська Броня». Уже протягом 10 років цей військторг Києва покращує власні можливості та потужності, намагається створювати більш сучасні вироби, які:

  • мають легку вагу;
  • комфортні під час тривалого носіння;
  • дозволяють бійцю залишатися мобільним та ефективно виконувати поставлені задачі.

Розуміючи, що забезпечити бійців двома комплектами захисної амуніції, які би містили все необхідне для виконання поставлених задач, державі вдається не завжди, можливість придбання таких елементів окремо за власний або кошт волонтерів — реальна допомога для покращення боєздатності окремих підрозділів і в цілому ЗСУ. Якщо вам потрібно придбати якісний функціональний бронежилет з високим класом захисту або підібрати для себе тактичний шолом чи інший елемент броні, зверніть увагу на асортимент каталогу військового магазину за посиланням вище.

Правові та економічні аспекти військторгів в Україні

Наявність активних виробництв під час військових дій в Україні — це запорука посилення економіки та можливостей військовослужбовців. Підприємства можуть забезпечувати військовослужбовців усім необхідним, і водночас поповнювати державний бюджет, що підсилюватиме боєздатність окремих частин та армії загалом. Безумовно, придбання необхідного базового комплекту екіпіровки, зокрема бронежилета, каски, форми та берців — це обов'язок держави. Але не варто нівелювати внесок виробників амуніції, які модернізують елементи броні, використовуючи для виготовлення інноваційні матеріали та рішення.

Зокрема, компанія «Українська Броня» на відміну від багатьох інших виробників виготовляє не металеві пластини, які вважаються стандартними для озброєння ЗСУ, а сучасні плити для плитоносок з надвисокомолекулярного поліетилену, які мають комфортнішу вагу для тривалого використання та можуть захистити бійця від ураження уламками.

У більшості країн із розвиненою економікою виробництва військової амуніції розподіляється саме у приватний сектор економіки, що гарантує високий рівень конкуренції та можливість для підприємців та воєнторгів забезпечувати ринок найкращими товарами за оптимальними цінами. Україна не є винятком, а навпаки -— активно інтегрує такі рішення, дозволяючи виробникам конкурувати між собою та створювати спорядження для бійців, яке дійсно відповідає найвищим стандартам якості та є інноваційним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...