• Головна
  • У передмісті Дніпра масштабне відключення води: де саме та чому
10:30, 29 березня

У передмісті Дніпра масштабне відключення води: де саме та чому

У передмісті Дніпра масштабне відключення води: де саме та чому

Сьогодні вночі війська рф атакували Дніпро. І в зв’язку з відсутністю електропостачання було припинено водопостачання на нагірній частині Дніпра. Фахівці близько 07:00 відновили послугу. Проте наразі в деяких будинках немає води з інших причин.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Дніпроводоканал".

Комунальне підприємство Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» працює та подає воду усім споживачам в штатному режимі.

"Внаслідок атаки зранку на деякий час зупинялися насоси на одному з підйомів. Наразі робота відновлена і послуги з водопостачання надаються безперебійно", - звітував голова ДОР Микола Лукашук.

Через проведення аварійних робіт, припинено водопостачання по вул. Винахідників. Також проводяться аварійні роботи в селище Олександрівка. Там до вечора припинено водопостачання.

У Дніпровського районі проводяться роботи ВАТ ДАК «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ» по вулиці Запорізьке шосе,1г (сел. Братське). Тому припинено водопостачання селищ: Братське; Ракшивка; Новоалександрівка; Волоське; Кам'янка. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...