• Головна
  • Сучасний з наскрізним проходом: у метро Дніпра з'явиться новий поїзд метро за €7,3 млн
19:30, 28 березня

Сучасний з наскрізним проходом: у метро Дніпра з'явиться новий поїзд метро за €7,3 млн

Сучасний з наскрізним проходом: у метро Дніпра з'явиться новий поїзд метро за €7,3 млн

Для Дніпра збираються придбати новий п'ятивагонний поїзд метро. Разом із запасними частинами, витратними матеріалами, обладнанням та інструментами для обслуговування, ремонту та супутніх послуг він обійдеться в 7,367,670 євро.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Комунальне підприємство “Дніпровський метрополітен”.

Тендер придбання вагонів метрополітену за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) було оголошено 27 березня 2024 року. Триватиме він до 21 травня.

Технічне завдання передбачає, що вагони повинні мати наскрізний прохід, щонайменше три вагони в поїзді мають бути моторними. Довжина вагона по зчіпних пристроях складає від 18,5 до 20,5 метрів, а максимальна довжина поїзда за зчіпними пристроями становить близько 96 метрів.

Пасажиромісткість не повинна бути менш ніж 255 осіб при розміщенні 8 пасажирів на квадратний метр, з яких 36 – сидячих місць.

Рухомий склад розраховують отримувати у два етапи протягом двох років.

"Перша партія вагонів повинна бути доставлена протягом 19 місяців, а завершена не пізніше ніж за 22 місяці з дати отримання авансового платежу постачальником", - йдеться в заяві КП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...