• Головна
  • Підбір посади та військової частини: у Дніпрі відкрився другий Центр рекрутингу української армії
16:00, 28 березня

Підбір посади та військової частини: у Дніпрі відкрився другий Центр рекрутингу української армії

Підбір посади та військової частини: у Дніпрі відкрився другий Центр рекрутингу української армії

У Дніпрі відкрився вже другий у місті Центр рекрутингу української армії. Він розташований на площі Шевченка. Тоді, як перший з'явився на лівому березі міста.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Такі центри — пілотний проєкт Міноборони України, їх мета — побудувати нову модель залучення громадян на військову службу.

«Наразі є можливість укладати як строкові, так і контракти до оголошення демобілізації. Хочу нагадати, що контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення. Кандидат може обрати вакантну посаду та військову частину у рекрутерів, у центрах рекрутингу на базі ЦНАПів, на онлайн-платформах, на сайтах військових частин, в рекрутингових центрах окремих військових частин та в територіальних центрах комплектування», — зазначила начальниця управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг і дозвільних процедур ДМР Олена Огієнко.

Якщо кандидат не має досвіду проходження військової служби або відібраний за не військовою спеціальністю, його направляють до навчального центру, навчального батальйону резерву, на курси підвищення кваліфікації для проходження базової загальновійськової підготовки та/або фахової підготовки для подальшого направлення до визначеної військової частини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...