• Головна
  • Волонтеры Мариуполя обратились за помощью к Украине
17:13, 13 січня 2015 р.

Волонтеры Мариуполя обратились за помощью к Украине

Координационный центр патриотических волонтерских организаций "Новый Мариуполь"  обратились за помощью ко всем гражданам Украины. Сил местных организаций уже не хватает для покрытия всех потребностей защитников Украины.
Мы публикуем текст обращения.
 
"Координаційний центр патріотичних сил "Новий Маріуполь" займається забезпеченням української армії усім необхідним ще з початку весни. За цей час нами було зібрано та передано колосальні обсяги спорядження, одягу, ліків, техніки та інших важливих речей.
 
Але Маріуполь - особливе місто. Щодня йдуть обстріли околиць, щодня доводиться утеплювати бліндажі, щодня треба ремонтувати техніку - щодня! А ремонт, наприклад, однієї машини обходиться у 4-7 тисяч гривень. Ми докладаємо усіх зусиль для того, щоб наше місто і наша країна були захищеними, але сили маріупольців уже помітно виснажені за ці 10 місяців війни.
 
 
Тому ми звертаємося до Вас - волонтерів усієї країни та всіх українців із проханням: "Не залишайте Маріуполь наодинці із ворогом!" У нас несуть службу хлопці з Кривого Рогу, Нових Петрівців, Полтави, Львова, навіть із окупованих Сімферополя та Донецька та багатьох інших міст. Якщо Ви хочете допомогти своїм землякам - то в Маріуполі Ви їх знайдете однозначно.
 
Запрошуємо Вас до активної співпраці із нашою організацією. Визначальна наша риса - ми працюємо без посередників, самостійно відвозячи усе необхідне на передову. Разом із Вами ми зможемо добитися великих результатів у підвищенні обороноздатності України.
 
Якщо Ви можете допомогти фінансово, - переказуйте гроші на наші рахунки у ПриватБанку (5168 7572 5409 3125 - Марія, 5168 7572 3739 3972 - Дмитро). Якщо Ви маєте якісь корисні речі (теплий одяг, термобілизна, техніка тощо) - відправляйте їх Новою поштою на відділення №6 Маріуполя (вул. Георгіївська, 10) на ім'я Дмитро Чичера.
 
Тільки разом ми сила! І тільки у співпраці ми зможемо врятувати нашу Батьківщину від загарбника".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мариуполь #волонтеры
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...