• Головна
  • Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?
Новини компаній
20:26, 10 липня 2020 р.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?

Новини компаній

Компанія МакДональдз відкрила свій перший заклад в Україні в 1997 році. З тих пір мережа ресторанів швидкого обслуговування відкрила ще 92 заклади по всій країні. Сьогодні все 93 заклади продовжують працювати, за рік обслуговуючи понад 100 мільйонів людей. Умови, які диктує карантин через коронавірус не змінили шкалу пріоритетів. Навпаки, були посилені стандарти гігієни, які дозволили підвищити рівень безпеки кожного гостя і співробітника компанії.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-1

В ресторан відвідувачі входять, надівши маску. На це вказують наліпки на вхідних дверях, або спеціально навчені фахівці з гігієни.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-2

Експерти з гостинності тепер розширили список повноважень. Фахівці проводять інформативні бесіди, допомагають відвідувачам дотримуватися дистанції в 1,5 метра, розповідають доповнені правила роботи закладу з приводу масочного режиму і дезінфекції.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-3

Термінали самообслуговування дозволяють уникнути черг і зробити обслуговування безконтактно. Відвідувач ресторану самостійно підходить до терміналу і вибирає потрібні страви.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-4

На столах відвідувачі побачать спеціальні наліпки, які допомагають тримати дистанцію. Для безпеки відвідувачів кожен другий стіл на період карантину - не задіяне.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-5

Працівники закладу передають пакет безконтактно - без тактильного контакту і з дотриманням соціальної дистанції.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-6

Диспенсери з дезінфектором забезпечують кожному гостю ресторану індивідуальний захист від мікробів.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-7

У вбиральних кімнатах є інструкції щодо правильного використання гігієнічних засобів і миття рук.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-8

А як же дезінфекція? Всі поверхні в ресторані обробляються кожну годину або, в разі потреби, частіше.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-9

Стерильна чистота терміналів - ще одна важлива вимога до захисту від Ковід-19. Тому кожну годину їх обробляють деззасобами.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-10

Як мінімум щогодини працівники МакДональдз протирають ручки вхідних дверей з боку залу і вулиці, вікна видачі замовлень, захисні екрани, диспенсери для дезінфікуючих засобів і декор. Столи, стільці, підноси і таблички з номерками - після кожного відвідувача.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-11

Важлива турбота не тільки про клієнтів, але і звичайно ж про співробітників. Нові, захисні екрани МакДрайв дозволяють працівникам безконтактно видавати замовлення.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-12

Оновлені норми безпеки торкнулися і роботи співробітників. Щодня проводиться скринінг температури кожного працівника за допомогою безконтактного термометра - до старту зміни і в кінці.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-13

Оскільки змінювати звичайну одноразову маску необхідно кожні 3 години або частіше, кожен співробітник щодня використовує мінімум 4 маски.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-14

Миття рук зі спеціальним антибактеріальним милом обов'язково 1 раз на годину для всього персоналу в незалежності від того є карантин чи ні.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-15

В необмеженій кількості доступні рукавички і санітайзери. Активна робота показала, що в день один співробітник використовує в середньому до 10 пар рукавичок і до 100 мл антибактеріального мила. Витрата дезінфікуючих засобів - просто колосальний!

Мережа ресторанів завжди намагається підтримувати вітчизняних виробників. Тому 70% постачальників - локальні організації та фермерства. В Україні з МакДональдз співпрацюють 50 українських підприємств.

Дуже смачні біфштекси для бургерів виробляють у Вінницькій області. У складі тільки яловичина сіль і перець. Булки випікають в м Дніпро, а морозиво готують в присутності клієнтів з молочної суміші з Білої Церкви.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-16

Картопля після обсмажування зберігається протягом 5-10 хвилин. Після цього його її утилізують. Фритюр і олію в ньому перевіряють спеціальним пристроєм. Тільки свіже, тільки з пилу-жару подають при замовленнях. Всього 90 секунд, і ви отримуєте своє замовлення, якщо робите його в ресторані. 120 секунд - якщо замовляєте на МакДрайв.

Як працює МакДональдз в умовах адаптивного карантину?, фото-17
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МакДональдз #mcdonalds
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...