Очерет

Актуальность
(0 оценок)
Интересность
(0 оценок)
Впечатления
(0 оценок)

Кіноклуб ім. Данила Сахненка ДОУНБ запрошує на перегляд фільму «Очерет», та зустріч з його автором, режисером Русланом Батицьким (м. Київ). Адреса: пр. К. Маркса, 18, 2-поверх, відділ мистецтва Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки. 

Руслан Батицький, режисер, член Національної спілки кінематографістів України. Народився у 1986 році в c. Ново-Хортиця Софіївського району Дніпропетровської області. Закінчив Дніпропетровський національний університет, отримавши ступінь магістра кібернетики, та Київський національний університет імені Карпенка-Карого по спеціальності «режисер».

З дипломним фільмом “Очерет” брав участь у міжнародних кінофестивалях “Молодість” (Київ), “Начало” (Санкт-Петербург), отримав за нього Гран-прі премії ім. Арсенія та Андрія Тарковських.

У 2011 році проект його фільму “Уроки української” був підтриманий комісією Державного агентства з питань кінематографії, і в 2012 році фільм був знятий Держкіно за повної фінансової підтримки. Прем”єра фільму відбулась у грудні в рамках показу кращих українських короткометражних фільмів 2012 року “Українська нова хвиля”. Зараз Руслан працює над розробкою свого першого повнометражного фільму “Гроза”, зйомки якого заплановані на кінець 2013 року.

Фільмографія

  • 2009: «Моя мама білетер» (короткометражний документальний)
  • 2010: «Судний день. Передчуття» (короткометражний документальний)
  • 2010: «Летаргія» (короткометражний експериментальний)
  • 2011: «Ікар» (короткометражний документальний)
  • 2011: “Очерет” (короткометражний художній)
  • 2012: “Уроки української”( короткометражний художній)
  • Досвід роботи на телебаченні
  • 2009-2010: Інтернет телеканал «Врач ТВ». Режисер
  • 2010: «Мой кіно продакшн» для телеканалу К1. Проект «Таїна». Режисер
  • 2011: 1+1 (департамент художньо-документальних фільмів). Проект «Одержимі». Режисер монтажу

Участь у кінофестивалях:

  • 2010: 40 МКФ «Молодість»
  • 2010: 30 Міжнародний студентський кінофестиваль ВДІКу
  • 2011: 19 МКФ Art Film Fest (БратиславаСловаччина)
  • 2011: 40 МКФ Lubuskie lato filmowe (Польща)
  • 2011: 9 МКФ Signs De Nuit (Париж, Франція)

Довідки за тел.: (056) 47-45-36.

 

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Актуальность
0/12
Интересность
0/12
Впечатления
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов

Афиша
Показать
Теги
Показать
Ответственный за раздел
Евгения
Мы говорим о том, что важно, актуально или просто интересно. Мы живем в унисон с городом, работаем с ним в одном ритме и держим руку на пульсе всего, что в нем происходит.
Skype: live:content.citysites