«Ти створюєш найкращі кондитерські вироби-від смачних тістечок до великих і смачних тортів? Ти сміливо можеш заявити про себе, як професіонал у кондитерському мистецтві? Тоді скоріше реєструйся і заповнюй анкету на участь у масштабному кондитерському конкурсі, який проходитиме з 20 липня по 18 вересня 2021 у місті Дніпро»
З таким текстом звернулися організатори ГО Асоціація рестораторів м. Дніпро і ГО «Castro Club» до городян Дніпра, і метою даного конкурсу є: піднесення престижу професії кондитера, проявити талановитих фахівців р. Дніпро, запропонувати городянам нову кондитерську візитну картку.
А далі була кропітка робота і за підсумком після акредитації до участі в першому турі були допущені 11 кондитерів.
Перший тур пройшов он-лайн, і на оцінювання членам журі були представлені дуже цікаві ідеї. Але, конкурс є конкурс, тому, до другого туру вийшли найсильніші. Тож 17 вересня ми побачимо як 7 конкурсантів будуть готувати свої кондитерські вироби безпосередньо в студії.
Півфінал конкурсу кондитерської майстерності «З любов'ю, Дніпро!»
Презентація учасників півфіналу: 19:00-19:00
Підведення підсумків: 20:00-20:30
Фотосет і нагородження: 20:30-21:00
На фінал конкурсу запрошені професіонали своєї справи, відомі пекарі та кондитери України:
Голова журі:
- Еліна Бойко. Технолог-шоколатьє шоколадного бренду El.f
Свою кар’єру почала як шеф-кондитер хоум - бара Doska (Харків) у 2012 році та в цьому ж році стала бренд-шеф-кондитером ресторану PROBKA resto&music hall (Харків). Після переїхала в Київ і працювала начальником виробництва та технологом-шоколатьє компанії Spell.
Призер Чемпіонату України з кондитерського мистецтва 2019.
Фіналіст чемпіонату світу з авторського морозива «Gelato World Cup 2018».
Срібний призер міжнародного кулінарного фестивалю «Best Cook Fest 2015» в арт-класі «Шоколадна скульптура».
Учасник першого всеукраїнського чемпіонату з кондитерського мистецтва «Biscotti Chef Кондитер 2015». Учасник польського фестивалю приготування десертів «Expo Sweet 2016».
- Ігор Лаврешін @lavrbread - хлібний сомельє, пекар-ремісник, співвласник готельного комплексу «Парк Готель», ресторану «Природа» (Кривий Ріг) та член Національного організаційного комітету Bocuse d'Or України!
Готельер і ресторатор, експерт по здоровому харчуванню, міжнародний консультант з питань хлібопечення.
Випускник міжнародних шкіл Masterbaker Center for Excellence in Baking and Pastry (Швейцарія), NIPfood Nazionale Italiana Pizzaioli & Panificazione (Італія)
Бренд-пекар Convotherm, Шеф-інструктор NIPfood, член Асоціації щеф-кухарів України, акредитований викладач Кулінарної Академії.
Козир Іван, бренд-шеф, шеф повар кейтерингу, який спеціалізується на здоровому, правильному харчуванні, учасник одного з найпопулярніших кулінарних шоу країни, дієтолог, нутриціолог, спортсмен.