Запрошуємо вас на конкурс краси, мужності та таланту.

Мета фестивалю:

  • пошук і показ творчого здобутку студентства в різних видах мистецтва; 
  • обрання найгарнішого, але водночас найталановитішого парубка-студента ДНУ;
  • підтримка традиції щорічного святкування в університеті дня мужності, елегантності та розуму в університеті; 
  • підвищення організаторських здібностей активістів університету;
  • сбір коштів на допомогу дитячому будинку, шляхом проведення «Аукціону побачень»  з фіналістами конкурсу.

20 грудня Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара буде обирати свого Супер Студента! Цього року конкурс краси, мужності та таланту «Супер студент 2012» збирає на своїй сцені дійсно гідних конкурсантів. 
17 хлопців будуть змагатися за звання найкрасивішого, наймужнішого та найталановитішого хлопця університету. І боротьба буде відбуватися у декількох напрямах: вміння триматися на сцені (дефіле), вміння презентувати себе (питання-відповіді) та демонстрація таланту (оригінальний номер). Примітно, що головне – не стільки зовнішність хлопців, скільки їх впевненість та загальне враження, яке вони викликають у глядачів та журі. І такі традиції започаткувалися ще у 2008 році, коли у ПКС пройшов перший конкурс краси серед хлопців ДНУ імені Олеся Гончара. Оцінювати фіналістів буде професійне журі, у складі керівників Палаці студентів, спонсорів та оргкомітету конкурсу.  

Нагородження відбувається за встановленими номінаціями, головні з яких – «Супер студент ДНУ», «Віце Супер студент ДНУ» та «ІІ Віце Супер студент ДНУ», також престижною вважається номінація – «Приз глядацьких симпатій».

Засновники та організатори: Рада студентів ДНУ імені Олеся Гончара, Палац студентів ДНУ та Культурно-масовий комітет РС.

Довідки за тел.: (093) 733 32 24 – Софія, (093) 837 06 76 – Владислава.