У Дніпропетровському художньому музеї – черговий концерт популярної класичної музики для родин із маленькими дітьми і майбутніх матусь із циклу «Ефект Моцарта».

Виконавці – Леся Рожкова (клавішні) та Віталій Рожков (кларнет, флейта). 
Леся і Віталій Рожкови підбирають нескладні для дитячого сприйняття твори, чергуючи ритмічні й ліричні композиції, аби малюки могли і потанцювати, і відпочити. Музиканти також у легкій формі, з ілюстраціями, пояснюють дітям назви композицій або їхнє призначення, а також залучають їх до ігор і шумового оркестру. На концертах у музеї малюки не обмежені у своїх діях: вони можуть, знявши взуття, бавитися на килимі іграшками і гратися одне з одним, танцювати, малювати, просто сидіти чи навіть спати на м’яких подушках, «купаючись» у музичній «ванній».

Концерти «Ефект Моцарта» - це чудова можливість прищеплювати дітям із пелюшок вишуканий музичний смак, у невимушеній обстановці залучаючи малечу до кращих зразків світової музичної класики.

Класична музика також має особливий вплив на мозок і розвиток нервової системи ненародженої дитини. Аудіозаписи, зроблені під час ультразвукових обстежень вагітних жінок, показують, що музика, яку чує дитина, коли перебуває в утробі матері, може і збуджувати, і заспокоювати її. Тому майбутнім мамам радять слухати під час вагітності спокійні й радісні класичні твори, які позитивно впливають на плід і на виношуваність дитини, а у подальшому сприяють розвиткові творчих здібностей дитини.

Замовлення квитків і довідки за тел.: (056) 47-33-38.